Canlı Dersler için Laptop Önerisi

Bunu ben de beğendim ancak 128GB SSD depolama yetmeyebilir. Ders için bir sürü dosya vs. ıvır zıvır oluyor çünkü bilgisayarda.
O zaman kesenin ağızı açılacak. Yapacak bir şey yok. Bir de uzun zaman kullanılacaksa celeron işlemcili cihazlara bakmayın.
Bana kalsa ilk attığım Acer laptopu alın. Hafıza sıkıntısı yaşarsanız harici HDD alabilirsiniz. Ya da daha büyük boyutlu bir SSD'ye geçebilirsiniz ileride. Hem bu attığım laptoplardan daha iyi donanımı.

Masaüstü veya tablet daha mantıklı olur. Tabletler hakkında bilgim yok, ama masaüstü olarak 4kya PC toplayabilirsin ama monitörlü biraz zor olabilir eğer masaüstü toplayacak iseniz yeni konu açabilirsiniz.

bütçenizi 300 tl aşıyor ancak uzun bir süre işinizi görür :)
Arkadaşlar dün annemin emektar bilgisayarı bozuldu ve acil olarak bir bilgisayara ihtiyacı var. Kendisi sadece canlı dersler için Zoom kullanacak, onun dışında Word, Excel vs. gibi uygulamalar da kullanacak. Bir de Google'dan oyun vs. oynuyor arada sırada. Tüm bunları kasmadan yapabilecek ve kendisini uzun süreli götürebilecek bir laptop arıyoruz. Bunları karşılayan en ucuz laptop'u önerirseniz çok iyi olur ama bütçemiz 2000-3500TL arasında, belki esneme yapabiliriz. Hatta All-in-One daha iyiyse o tarz bir şey de olabilir.

Aklıma bu yattı depolama alanı çok çok fazla gerçi ama 128GB SSD'li laptopların da depolaması yetmeyeceğini düşünüyorum. Ve de 4GB RAM'in ilerisi için sorun çıkartacağını düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı