İlk defa duyduğum marka. Özellikleri de çok kötü.Bütçenizi 300₺ aşıyor. Ancak uzun bir süre işinizi görür.![]()
İlk defa duyduğum marka. Özellikleri de çok kötü.Bütçenizi 300₺ aşıyor. Ancak uzun bir süre işinizi görür.![]()
Attığınız laptop çok kötü. @TRVDehşeti hocamın attığı Acer veya Dell modellerinden birini alın.
Gamegaraj sitesinde çok güzel hazır APU sistemler var. Oyun da oynatır.Arkadaşlar hazır masaüstünün daha iyi olacağını düşünerek masaüstü hazır bilgisayarlara bakıyorum. Depolaması olsun, kasmasın ve ısınmasın yeter. Öyle oyun vs. oynanmayacak dediğim gibi sadece internet üzerinden oyunlar ve ofis programları kullanılacak ve de Zoom gibi programlar kullanılacak. Yeni konu açıyorum isterseniz oraya gelin.
Aslında iyiymiş sistemler ama 3000TL şuan için çok fazla. İleride zaten benim imzamdaki bilgisayarı kullanacaklar büyük ihtimalle o yüzden gerek olmadığını düşünüyorum.Gamegaraj sitesinde çok güzel hazır APU sistemler var. Oyun da oynatır.
Bütçenizi de belirtip yeni bir konu açın. İlla 3000-4000 TL olmasına gerek yok. APU kasa toplanır.Aslında iyiymiş sistemler ama 3000TL şuan için çok fazla. İleride zaten benim imzamdaki bilgisayarı kullanacaklar büyük ihtimalle o yüzden gerek olmadığını düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.