Revolver132 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 165 16 Mart 2021 #1 İyi akşamlar. Canlı derslerde kullanabilmek için uzun süre götürebilecek bir bilgisayar kulaklığı arıyorum. Öneriniz var mıdır?
İyi akşamlar. Canlı derslerde kullanabilmek için uzun süre götürebilecek bir bilgisayar kulaklığı arıyorum. Öneriniz var mıdır?
aydos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.745 Makaleler 1 Çözümler 14 16 Mart 2021 #2 İkisini de tercih edebilirsiniz. Size kalmış. SHARKOON Rush Er 3 Siyah Mikrofonlu Gaming Kulaklık RUSH-ER3-BLACK Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL SHARKOON Rush Er 3 Siyah Mikrofonlu Gaming Kulaklık RUSH-ER3-BLACK yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
İkisini de tercih edebilirsiniz. Size kalmış. SHARKOON Rush Er 3 Siyah Mikrofonlu Gaming Kulaklık RUSH-ER3-BLACK Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL SHARKOON Rush Er 3 Siyah Mikrofonlu Gaming Kulaklık RUSH-ER3-BLACK yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.019 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #3 Revolver132 dedi: İyi akşamlar. Canlı derslerde kullanabilmek için uzun süre götürebilecek bir bilgisayar kulaklığı arıyorum. Öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Canlı dersler için bence kulakiçi kulaklık alın.
Revolver132 dedi: İyi akşamlar. Canlı derslerde kullanabilmek için uzun süre götürebilecek bir bilgisayar kulaklığı arıyorum. Öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Canlı dersler için bence kulakiçi kulaklık alın.
Revolver132 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 165 16 Mart 2021 #4 aydos dedi: İkisini de tercih edebilirsiniz. Size kalmış. SHARKOON Rush Er 3 Siyah Mikrofonlu Gaming Kulaklık RUSH-ER3-BLACK Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL SHARKOON Rush Er 3 Siyah Mikrofonlu Gaming Kulaklık RUSH-ER3-BLACK yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Sharkoon iyi gibi duruyor. Teşekkürler. Schentienel dedi: Canlı dersler için bence kulak içi kulaklık alın. Genişletmek için tıkla... Kulak içi olanlarda da çift jak yok. Malum masaüstü kullanıyoruz.
aydos dedi: İkisini de tercih edebilirsiniz. Size kalmış. SHARKOON Rush Er 3 Siyah Mikrofonlu Gaming Kulaklık RUSH-ER3-BLACK Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL SHARKOON Rush Er 3 Siyah Mikrofonlu Gaming Kulaklık RUSH-ER3-BLACK yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Sharkoon iyi gibi duruyor. Teşekkürler. Schentienel dedi: Canlı dersler için bence kulak içi kulaklık alın. Genişletmek için tıkla... Kulak içi olanlarda da çift jak yok. Malum masaüstü kullanıyoruz.
EmperortheAntares Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 837 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri CORSAIR 8GB Vengeance DDR4 2666MHz CL16 Single Ram Asus H410M-K I3 10100-F STRIX GTX 1050TI TOSHIBA 1 TB HDD WD 240 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mart 2021 #5 Gamepower Tinker Siyah 7.1 V2 Oyuncu Kulaklık Fiyatı Gamepower Tinker Siyah 7.1 V2 Oyuncu Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Gamepower Tinker Siyah 7.1 V2 Oyuncu Kulaklık Fiyatı Gamepower Tinker Siyah 7.1 V2 Oyuncu Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Kwak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 2.599 Çözümler 9 Yer İngiltere Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: Asus Tuf A15 7535hs 4050 Monitör: KTC H25T7/ LG27GQ50F Ekipman:McHose G75 Pro/ Royal Kludge M3 Logitech G29/ Fantech Eos2S Mobil:Poco X7 Pro Honor Pad V9 iPhone 14 Pro Max(satıldı) Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #6 EmperortheAntares dedi: Gamepower Tinker Siyah 7.1 V2 Oyuncu Kulaklık Fiyatı Gamepower Tinker Siyah 7.1 V2 Oyuncu Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Gamepower alınmaz.
EmperortheAntares dedi: Gamepower Tinker Siyah 7.1 V2 Oyuncu Kulaklık Fiyatı Gamepower Tinker Siyah 7.1 V2 Oyuncu Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Gamepower alınmaz.
aydos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.745 Makaleler 1 Çözümler 14 16 Mart 2021 #7 Kwak dedi: Gamepower alınmaz. Genişletmek için tıkla... Ek olarak konu sahibinin bütçesini de aşıyor. Niye atmış anlamış değilim.
Kwak dedi: Gamepower alınmaz. Genişletmek için tıkla... Ek olarak konu sahibinin bütçesini de aşıyor. Niye atmış anlamış değilim.
Darkblue99 Decapat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 328 Makaleler 1 Çözümler 1 16 Mart 2021 #8 EmperortheAntares dedi: Gamepower Tinker Siyah 7.1 V2 Oyuncu Kulaklık Fiyatı Gamepower Tinker Siyah 7.1 V2 Oyuncu Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... O model alınmaz kulağa hiç oturmuyor.
EmperortheAntares dedi: Gamepower Tinker Siyah 7.1 V2 Oyuncu Kulaklık Fiyatı Gamepower Tinker Siyah 7.1 V2 Oyuncu Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... O model alınmaz kulağa hiç oturmuyor.
N Nost Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 884 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #9 Aslında y kablonuz varsa kulak içi de kullanabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum.
Revolver132 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 165 16 Mart 2021 #10 Nost dedi: Aslında y kablonuz varsa kulak içi de kullanabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Y kablosu ne oluyor?
Nost dedi: Aslında y kablonuz varsa kulak içi de kullanabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Y kablosu ne oluyor?