Canlı dersleriniz nasıl gidiyor?

Bir gün yatakta girmiştim derse sonra kameram açılmıştı. O gün öğrendim ki bir dahakine odaya 0 ışık girmeli ki geçen seferki gibi hoca senin yüzünü görmesin.
(Gerçek hikayelerden esinlenilmiştir)
Tamam işin hikaye kısmını geçelim tarihten hiç bir şey anlamıyorum. Fen dersinde hocamız bize not gönderiyor ordan yazıyoruz, matematik Allah' a emanet. Türkçem iyi benim. Yani değil ama 8. Sınıf Türkçesi bence kolay sorular zor sadece(dil bilgisini saymıyorum ama YouTube' den izleyince cümlenin öğelerini daha iyi anlamıştım 3 saat dil bilgisi çalıştım ve sonra zamanımın boşa gittiğini öğrendim, dil bilgisi sorulmayacakmış). İngilizceye kendim çalışıyorum çünkü zaten sınavda kelime ağırlıklı çıkcak ama hocamız bizi zorla derse sokuyor zaten çok kızgın bir hoca bir keresinde internetim gittiği için kızmıştı. Zaten artık yüzyüze başladı ama Ankara' da vaka sayılarını biliyorsunuz zaten artık haftanın 5 günü gitcekmişiz.

Her şeyi saf emeğimle öğrenmeye çalışıyorum, uzaktan eğitimde gerçekten birkaç ders dışında hiçbir şey anlayamıyorum benden kaynaklı bir şey de olabilir bilemiyorum. Derslere katılım zaten 15,16 kişiye düştü, hocalar hiç memnun değil. Bu sınıfın hali ne böyle diye her sabah katılanlara fırça çekiyorlar, garip.
15 16 mı valla iyi ben bünyan fende okuyorum dersler de en fazla 10 u gördük onda da hoca'nın işi çıktı :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı