Realiond Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 664 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #11 cengover_ekin dedi: O işe girişme hiç. Ekrandan okuduğun zaman çok açık bir şekilde belli oluyor. Önceden birden fazla defa pratik yaparsan sunuma güzel bir şekilde hazır olursun. Genişletmek için tıkla... Hocam haklısınız 4 5 dk için değmez.
cengover_ekin dedi: O işe girişme hiç. Ekrandan okuduğun zaman çok açık bir şekilde belli oluyor. Önceden birden fazla defa pratik yaparsan sunuma güzel bir şekilde hazır olursun. Genişletmek için tıkla... Hocam haklısınız 4 5 dk için değmez.
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 29 Aralık 2020 #12 Ben din dersinde telefondan kopya çekerek 8 tane sure okudum, rahat ol sunum yapmadan önce bir bardak su iç sesin açılsın
Ben din dersinde telefondan kopya çekerek 8 tane sure okudum, rahat ol sunum yapmadan önce bir bardak su iç sesin açılsın
White Chocolate Mocha Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 5.219 Makaleler 10 Çözümler 39 Yer Kenya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 B450M S2H V2 Apacer 8GB 3000MHz XFX RX 570 4GB Corsair Spec Delta RGB Corsair VS550 (Beyaz etiketli) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Aralık 2020 #13 Realiond dedi: Zoomdan kamera açıp alt tab yapsam kamera gidermi ? Genişletmek için tıkla... Ben olsam monitördeki kamera olan yere post-it yapıştırırdım.
Realiond dedi: Zoomdan kamera açıp alt tab yapsam kamera gidermi ? Genişletmek için tıkla... Ben olsam monitördeki kamera olan yere post-it yapıştırırdım.
Realiond Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 664 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #14 Akkuşlu dedi: Ben din dersinde telefondan kopya çekerek 8 tane sure okudum, rahat ol kamera açmayacaksın sonuçta Genişletmek için tıkla... Kamera açcam hocam sıkıntı o işte.
Akkuşlu dedi: Ben din dersinde telefondan kopya çekerek 8 tane sure okudum, rahat ol kamera açmayacaksın sonuçta Genişletmek için tıkla... Kamera açcam hocam sıkıntı o işte.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 29 Aralık 2020 #15 Prova yap.Kamera karşısında.
White Chocolate Mocha Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 5.219 Makaleler 10 Çözümler 39 Yer Kenya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 B450M S2H V2 Apacer 8GB 3000MHz XFX RX 570 4GB Corsair Spec Delta RGB Corsair VS550 (Beyaz etiketli) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Aralık 2020 #16 White Chocolate Mocha dedi: Ben olsam monitördeki kamera olan yere post-it yapıştırırdım. Genişletmek için tıkla... Eskiden CS'de yapardım
White Chocolate Mocha dedi: Ben olsam monitördeki kamera olan yere post-it yapıştırırdım. Genişletmek için tıkla... Eskiden CS'de yapardım
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 29 Aralık 2020 #17 Hocam monitörden okumak sıkıntı olabilir, Hani gözünüz başka yere bakacak, ama monitörü çok iyi bir yere yerleştirirseniz olur.
Hocam monitörden okumak sıkıntı olabilir, Hani gözünüz başka yere bakacak, ama monitörü çok iyi bir yere yerleştirirseniz olur.
Realiond Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 664 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #18 Ya zaten benden başka tüm sınıf yapcak bakıcam onlar nasıl.
forzamontial Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 881 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #19 Realiond dedi: Ya zaten benden başka tüm sınıf yapcak bakıcam onlar nasıl. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk hafta yapın kurtulun .
Realiond dedi: Ya zaten benden başka tüm sınıf yapcak bakıcam onlar nasıl. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk hafta yapın kurtulun .
Realiond Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 664 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #20 Shaw Dickerson dedi: Hocam monitörden okumak sıkıntı olabilir, Hani gözünüz başka yere bakacak, ama monitörü çok iyi bir yere yerleştirirseniz olur. Genişletmek için tıkla... Hocam direk ezberlicem hoca zatem a4 kağıdına yazıp bakabilirsiniz dedi hepsine bakmamak kaydıyla. forzamontial dedi: Hocam ilk hafta yapın kurtulun . Genişletmek için tıkla... Aynen direk yapıp kurtulmak istiyorum 5 dk için 2 hafta düşünemem.
Shaw Dickerson dedi: Hocam monitörden okumak sıkıntı olabilir, Hani gözünüz başka yere bakacak, ama monitörü çok iyi bir yere yerleştirirseniz olur. Genişletmek için tıkla... Hocam direk ezberlicem hoca zatem a4 kağıdına yazıp bakabilirsiniz dedi hepsine bakmamak kaydıyla. forzamontial dedi: Hocam ilk hafta yapın kurtulun . Genişletmek için tıkla... Aynen direk yapıp kurtulmak istiyorum 5 dk için 2 hafta düşünemem.