Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.612 Makaleler 3 Çözümler 66 27 Ocak 2022 #41 Türkiye'de hangi IP'lere saldırıyorlar? Münferit saldırı sayılarıdır onlar. Firewall reklamı sonuçta, "alın bakın ne çok saldırı oluyor" minvalinde.
Türkiye'de hangi IP'lere saldırıyorlar? Münferit saldırı sayılarıdır onlar. Firewall reklamı sonuçta, "alın bakın ne çok saldırı oluyor" minvalinde.
Loxina Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 570 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #42 İsmailerg dedi: Amaç? Kim bunlar? Allah'ın Tüm ülkeleri full bize focus. Genişletmek için tıkla... Sanal saldırı atıyorlar. Kıskanıyorlar bizi!!!
İsmailerg dedi: Amaç? Kim bunlar? Allah'ın Tüm ülkeleri full bize focus. Genişletmek için tıkla... Sanal saldırı atıyorlar. Kıskanıyorlar bizi!!!
İsmailerg Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #43 509401 dedi: Hocam konu ciddi miydi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam bilgim 0.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 27 Ocak 2022 #44 Ufak mini mini DDoS yiyoruz senin (ironi xd) IP Türkiye de olduğu için sadece TR görüyorsun bu kadar zor mu anlamak.
Ufak mini mini DDoS yiyoruz senin (ironi xd) IP Türkiye de olduğu için sadece TR görüyorsun bu kadar zor mu anlamak.
İlatem Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.413 Makaleler 5 Çözümler 4 27 Ocak 2022 #45 Bende diyorum neden internet yavaş, ülkeyi salın yetesiye ölmüş zaten.
Heroxira1 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 898 Çözümler 2 27 Ocak 2022 #46 Andar Han dedi: Türkiye'de hangi IP'lere saldırıyorlar? Münferit saldırı sayılarıdır onlar. Firewall reklamı sonuçta, "alın bakın ne çok saldırı oluyor" minvalinde. Genişletmek için tıkla... IP'ler fazla olduğu için portları koymuşlar
Andar Han dedi: Türkiye'de hangi IP'lere saldırıyorlar? Münferit saldırı sayılarıdır onlar. Firewall reklamı sonuçta, "alın bakın ne çok saldırı oluyor" minvalinde. Genişletmek için tıkla... IP'ler fazla olduğu için portları koymuşlar
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 27 Ocak 2022 #47 Vietnam ne alaka? Ağaçlardan inip bize saldırmaya mı başladı bu elemanlar
İsmailerg Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #48 Clarence Morrow dedi: Vietnam ne alaka? Ağaçlardan inip bize saldırmaya mı başladı bu elemanlar Genişletmek için tıkla... Onu bende anlamadım.
Clarence Morrow dedi: Vietnam ne alaka? Ağaçlardan inip bize saldırmaya mı başladı bu elemanlar Genişletmek için tıkla... Onu bende anlamadım.
Heroxira1 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 898 Çözümler 2 27 Ocak 2022 #49 İsmailerg dedi: Onu bende anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam Vietnam'a takılmayın, her ip adresinin konumu doğru değil zaten
İsmailerg dedi: Onu bende anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam Vietnam'a takılmayın, her ip adresinin konumu doğru değil zaten
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 27 Ocak 2022 #50 İsmailerg dedi: Onu bende anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bu tam doğru site değil , sen Türkiye de olduğun için TR görüyorsun. Amerika da olsan belki de bütün gezegen saldırmış olacak VPN ile bi' dene istiyorsan.
İsmailerg dedi: Onu bende anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bu tam doğru site değil , sen Türkiye de olduğun için TR görüyorsun. Amerika da olsan belki de bütün gezegen saldırmış olacak VPN ile bi' dene istiyorsan.