ahmet emin tunç Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #1 YouTube'da canlı yayın açamıyorum. Bu konu hakkında YouTube destek ile nasıl iletişime geçerim? Google One üyesiyim. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-03-08 162544.png 38,9 KB · Görüntüleme: 27
YouTube'da canlı yayın açamıyorum. Bu konu hakkında YouTube destek ile nasıl iletişime geçerim? Google One üyesiyim.
cevheriulrich Decapat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 808 Çözümler 11 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri Kasa:Zalman N4 Rev.1 Anakart:GIGABYTE H610 M K DDR4 Ekran Kartı:ZOTAC Geforce RTX 4060 İşlemci:Intel Core i3 13100F Ram:XPG Gammix D30 Güç Kaynağı:ZALMAN ZM600-TXII MegaMax 600W 80 PLUS EKİPMANLAR: Kulaklık:Razer Blackshark V2 X White Edition Monitör:LG Ultragear 27GQ50F-B Mouse:Steelseries Rival 600 Klavye:Rampage Umbra KB-R86 Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #2 YouTube canlı yayın kısıtlamalarından kaçınma - YouTube Yardım 22 Temmuz itibarıyla, canlı yayın yapmak için minimum yaÅ Åartını 16'ya çıkarıyoruz. Bu durumda, içerik üreticilerin YouTube'da canlı yayın yapabilmek için 16 yaÅını doldurmuÅ olmaları gerekir. Ayr support.google.com
YouTube canlı yayın kısıtlamalarından kaçınma - YouTube Yardım 22 Temmuz itibarıyla, canlı yayın yapmak için minimum yaÅ Åartını 16'ya çıkarıyoruz. Bu durumda, içerik üreticilerin YouTube'da canlı yayın yapabilmek için 16 yaÅını doldurmuÅ olmaları gerekir. Ayr support.google.com
ahmet emin tunç Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #3 cevheriulrich dedi: YouTube canlı yayın kısıtlamalarından kaçınma - YouTube Yardım 22 Temmuz itibarıyla, canlı yayın yapmak için minimum yaÅ Åartını 16'ya çıkarıyoruz. Bu durumda, içerik üreticilerin YouTube'da canlı yayın yapabilmek için 16 yaÅını doldurmuÅ olmaları gerekir. Ayr support.google.com Genişletmek için tıkla... İtiraz ediliyor mu?
cevheriulrich dedi: YouTube canlı yayın kısıtlamalarından kaçınma - YouTube Yardım 22 Temmuz itibarıyla, canlı yayın yapmak için minimum yaÅ Åartını 16'ya çıkarıyoruz. Bu durumda, içerik üreticilerin YouTube'da canlı yayın yapabilmek için 16 yaÅını doldurmuÅ olmaları gerekir. Ayr support.google.com Genişletmek için tıkla... İtiraz ediliyor mu?
cevheriulrich Decapat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 808 Çözümler 11 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri Kasa:Zalman N4 Rev.1 Anakart:GIGABYTE H610 M K DDR4 Ekran Kartı:ZOTAC Geforce RTX 4060 İşlemci:Intel Core i3 13100F Ram:XPG Gammix D30 Güç Kaynağı:ZALMAN ZM600-TXII MegaMax 600W 80 PLUS EKİPMANLAR: Kulaklık:Razer Blackshark V2 X White Edition Monitör:LG Ultragear 27GQ50F-B Mouse:Steelseries Rival 600 Klavye:Rampage Umbra KB-R86 Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #4 Sanırım hayır hocam. Başka kanaldan deneyin.
ahmet emin tunç Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #5 cevheriulrich dedi: Sanırım hayır hocam. Başka kanaldan deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam başka kanalım var ama asıl ana kanalımda yayın açmam gerekiyor.
cevheriulrich dedi: Sanırım hayır hocam. Başka kanaldan deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam başka kanalım var ama asıl ana kanalımda yayın açmam gerekiyor.