ahmet.ershn Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 261 20 Mart 2024 #1 YouTube'da 8K video izlerken bile gram donmuyor fakat Twitch ve Kick'te 720p yayın izlerken sürekli donuyor izleyemiyorum. 90 Mbps internet hızım var. Sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2024
YouTube'da 8K video izlerken bile gram donmuyor fakat Twitch ve Kick'te 720p yayın izlerken sürekli donuyor izleyemiyorum. 90 Mbps internet hızım var. Sebebi nedir?
Muc Hectopat Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 92 20 Mart 2024 #2 Gelişmişten düşük gecikmeyi kapatın ve başka tarayıcıda denem yapın.
ahmet.ershn Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 261 20 Mart 2024 #3 Hayır sistem donmuyor. Yayın duraklıyor. Muc dedi: Gelişmişten düşük gecikmeyi kapatın ve başka tarayıcıda denem yapın. Genişletmek için tıkla... Moderatör başlığı yanlış değiştirmiş. Sistemim donmuyor yayın duraklıyor.
Hayır sistem donmuyor. Yayın duraklıyor. Muc dedi: Gelişmişten düşük gecikmeyi kapatın ve başka tarayıcıda denem yapın. Genişletmek için tıkla... Moderatör başlığı yanlış değiştirmiş. Sistemim donmuyor yayın duraklıyor.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.723 Makaleler 7 Çözümler 94 20 Mart 2024 #4 Cloudflare WARP indirip aktif ederek dener misiniz? 1.1.1.1 — The free app that makes your Internet faster. Install the free app that makes your phone’s Internet more fast, private, and reliable. 1.1.1.1
Cloudflare WARP indirip aktif ederek dener misiniz? 1.1.1.1 — The free app that makes your Internet faster. Install the free app that makes your phone’s Internet more fast, private, and reliable. 1.1.1.1
ahmet.ershn Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 261 20 Mart 2024 #5 Webcam kullanan insan dedi: Cloudflare WARP indirip aktif ederek dener misiniz? 1.1.1.1 — The free app that makes your Internet faster. Install the free app that makes your phone’s Internet more fast, private, and reliable. 1.1.1.1 Genişletmek için tıkla... Nedense indirme hata veriyor.
Webcam kullanan insan dedi: Cloudflare WARP indirip aktif ederek dener misiniz? 1.1.1.1 — The free app that makes your Internet faster. Install the free app that makes your phone’s Internet more fast, private, and reliable. 1.1.1.1 Genişletmek için tıkla... Nedense indirme hata veriyor.
Muc Hectopat Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 92 20 Mart 2024 #6 ahmet.ershn dedi: Hayır sistem donmuyor. Yayın duraklıyor. Moderatör başlığı yanlış değiştirmiş. Sistemim donmuyor yayın duraklıyor. Genişletmek için tıkla... Modemi aç kapa yaparak IP'ni değiştirebilirsin.
ahmet.ershn dedi: Hayır sistem donmuyor. Yayın duraklıyor. Moderatör başlığı yanlış değiştirmiş. Sistemim donmuyor yayın duraklıyor. Genişletmek için tıkla... Modemi aç kapa yaparak IP'ni değiştirebilirsin.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.723 Makaleler 7 Çözümler 94 20 Mart 2024 #7 ahmet.ershn dedi: Nedense indirme hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Cloudflare_WARP_Release-x64.msi drive.google.com Yükledim Drive'a, buradan indirebilirsiniz.
ahmet.ershn dedi: Nedense indirme hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Cloudflare_WARP_Release-x64.msi drive.google.com Yükledim Drive'a, buradan indirebilirsiniz.
ahmet.ershn Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 261 20 Mart 2024 #8 Muc dedi: Modemi aç kapa yaparak IP'ni değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam işe yaramadı. Birkaç arkadaşım da aynı sorunu yaşıyor. Yalnızca canlı yayınlarda. Webcam kullanan insan dedi: Cloudflare_WARP_Release-x64.msi drive.google.com Yükledim Drive'a, buradan indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Erişim isteği attım.
Muc dedi: Modemi aç kapa yaparak IP'ni değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam işe yaramadı. Birkaç arkadaşım da aynı sorunu yaşıyor. Yalnızca canlı yayınlarda. Webcam kullanan insan dedi: Cloudflare_WARP_Release-x64.msi drive.google.com Yükledim Drive'a, buradan indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Erişim isteği attım.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.723 Makaleler 7 Çözümler 94 20 Mart 2024 #9 ahmet.ershn dedi: Erişim isteği attım. Genişletmek için tıkla... Sanırım izin verdim, ek olarak dosyayı herkese açtım.
ahmet.ershn dedi: Erişim isteği attım. Genişletmek için tıkla... Sanırım izin verdim, ek olarak dosyayı herkese açtım.
ahmet.ershn Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 261 20 Mart 2024 #10 Webcam kullanan insan dedi: Sanırım izin verdim, ek olarak dosyayı herkese açtım. Genişletmek için tıkla... İndirdim ama açınca bu sorunu verdi windows. Hatta Youtube canlı yayınlarında da sorun yok. Sorun Kick ve Twitch'de oluyor nedense.
Webcam kullanan insan dedi: Sanırım izin verdim, ek olarak dosyayı herkese açtım. Genişletmek için tıkla... İndirdim ama açınca bu sorunu verdi windows. Hatta Youtube canlı yayınlarında da sorun yok. Sorun Kick ve Twitch'de oluyor nedense.