Canlı yayın yaparak para kazanılan uygulamalar güvenilir mi?

dlkcynnn

Decapat
Katılım
24 Kasım 2021
Mesajlar
190
Çözümler
1
Arkadaslar kredi kartı bilgileri kalıyor mu ,yayıncı değilsın hediye gönderdin o kredi kartı onlar da mı kalıyor daha sonra para bizim istegımiz dısında para cekimi yaparlar mı?
 
3d secure olmayan yerlerden kredi kartı alışverişi yapmamaya özen gösterin.
Ben hata yaptim evet ama simdi mesala o uygulamadan kredi karti bilgilerimi sildim hediye gonderine tikladim kredi karti bilgisi istiyor gmailden de kaldirdim , fakat onceden nasil aldı onu anlamadım couins yuklemıstim hemen gmailde oldugu icin mi o zaman sormadan hemen yüklediydi
 
Daha önceden yine kullandıysanız bilgilerinizi kaydetmiştir. Bazı siteler sonraki siparişlerde kolaylık olsun diye alışveriş yaparken 3d secure atlat veya kart bilgilerini kaydet gibi butonlar koyuyor. Bunlardan birine basmışsanız diğer siparişinizde onay istemeden otomatik ücret keser. Bilgilerinizi sildiyseniz sorun olmaz.
 
Daha önceden yine kullandıysanız bilgilerinizi kaydetmiştir. Bazı siteler sonraki siparişlerde kolaylık olsun diye alışveriş yaparken 3D Secure atlat veya kart bilgilerini kaydet gibi butonlar koyuyor. Bunlardan birine basmışsanız diğer siparişinizde onay istemeden otomatik ücret keser. Bilgilerinizi sildiyseniz sorun olmaz.

Nonolive uygulamasi. Basima soyle bir şey geldi anlatmak isterim size de. Orasi dolar bazliymis ama ben anlamamistim. 500 couins almistim altinda 3.49 USD. Ben bunu TL olarak algiladim ve 29 kere cekmisim. Meğerse 45 TL demekmis. 29 kere alinca da saka gbi icime oturuyor gectikce. Neyse babam 1 sene sonra dediki kartimdan 150 150 cekim olmus dedi 3 milyarlik dedi. O zaman aklma bu gelmedi tabii. Ucuz aldigimi dusundum icin :( ama babamda uzerine durmadi garip sejilde benim simdi simdi kafama donk etti ve anladim. Ben 1 sene sonra uygulamyi kulanmadim hediye filan da asla atmadim sizin dediginiz gibi mi olmus oluyor onlarda kayitli kaldi kesti ama Gmail'imde kart hesabi oldugu icin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hata yaptim evet ama simdi mesela o uygulamadan kredi karti bilgilerimi sildim hediye gonderine tikladim kredi karti bilgisi istiyor Gmail'den de kaldirdim, fakat onceden nasıl aldı onu anlamadım couins yuklemıstim hemen Gmail'de oldugu icin mi o zaman sormadan hemen yüklediydi

Kart bilginiz Gmail hesabınızda kayıtlı ise oraya da otomatik gitmiş olabilir. Siz hediye gönderen taraf mısınız, gönderilen mi? Üye olurken bilgi girdiniz mi?
 

Geri
Yukarı