Canon G3411 yazıcı alınır mı?

baraj

Femtopat
Arkadaşlar bu yazıcılarda yeni bir şey çıkmış, bitmeyen kartuş. Bu sistem tam olarak nasıl çalışıyor bir anlatabilir misiniz? Bir de bu yazıcı benim ihtiyacımı karşılar benim için en uygun yazıcı bu mudur sizce? Aşağıda ihtiyaçlarımı belirteceğim.
Ayda 250 ila 550 sayfa arasında renkli çıktı alıyorum ama renklerin çok ön planda olmadığı çıktılar (fotoğraf vb değil yani)
Bana yeter mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bitmeyen kartuş olayını ilk defa duydum normal işlerde basit çıktı işlerinde senelerce götürür sizi bende xerox phaser 3116 vardı 17 sene götürdü.

Bitmeyen kartuş tam olarak bitmiyor değil. Bazıları bunu bir kere alıyorsun ve daha ömür boyu kullanıyorsun sanıyorlar. Fakat bunun olayı kendiniz mürekkep bittikçe köşeden kapağını açıp içine mürekkep enjekte edebiliyor olmanız. Gündelik kullanımlar için ideal olduğunu söyleyebilirim. Daha önce birkaç kere elime geçti bu yazıcılar. Hatta 1-2 tanesine bakım yapmıştım sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…