Seboş Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 1.381 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri msı h410mb rtx 3050 16gb ram intel i5 10500 Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #1 Ev için bir yazıcı alacağız yazıcıları tam bilmiyorum bu yazıcıyı buldum kullanan arkadaşlar memnunmu kartuşları ne kadardır? Bu bütçede önerebileceginiz başka yazıcı var mıdır?
Ev için bir yazıcı alacağız yazıcıları tam bilmiyorum bu yazıcıyı buldum kullanan arkadaşlar memnunmu kartuşları ne kadardır? Bu bütçede önerebileceginiz başka yazıcı var mıdır?
Cheirasword Zeptopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #2 Canon Pixma serisi genel olarak kaliteli. Kendim E414 kullanıyorum, takır takır çalışıyor. Fiyatını hak ediyor görüşündeyim.
Canon Pixma serisi genel olarak kaliteli. Kendim E414 kullanıyorum, takır takır çalışıyor. Fiyatını hak ediyor görüşündeyim.
Seboş Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 1.381 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri msı h410mb rtx 3050 16gb ram intel i5 10500 Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #3 Cheirasword dedi: Canon Pixma serisi genel olarak kaliteli. Kendim E414 kullanıyorum, takır takır çalışıyor. Fiyatını hak ediyor görüşündeyim. Genişletmek için tıkla... Kartuşlar ne kadar hocam.
Cheirasword dedi: Canon Pixma serisi genel olarak kaliteli. Kendim E414 kullanıyorum, takır takır çalışıyor. Fiyatını hak ediyor görüşündeyim. Genişletmek için tıkla... Kartuşlar ne kadar hocam.
Cheirasword Zeptopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #4 Seboş dedi: Kartuşlar ne kadar hocam. Genişletmek için tıkla... Fiyat açısından soruyorsunuz sanırım. Piyasa genel olarak 0-500₺ fiyat bandında, muadil ürünler vs.
Seboş dedi: Kartuşlar ne kadar hocam. Genişletmek için tıkla... Fiyat açısından soruyorsunuz sanırım. Piyasa genel olarak 0-500₺ fiyat bandında, muadil ürünler vs.
Seboş Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 1.381 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri msı h410mb rtx 3050 16gb ram intel i5 10500 Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #5 Cheirasword dedi: Fiyat açısından soruyorsunuz sanırım. Piyasa genel olarak 0-500₺ fiyat bandında, muadil ürünler vs. Genişletmek için tıkla... 1 kartuş ortalama ne kadar kullanılıyor.
Cheirasword dedi: Fiyat açısından soruyorsunuz sanırım. Piyasa genel olarak 0-500₺ fiyat bandında, muadil ürünler vs. Genişletmek için tıkla... 1 kartuş ortalama ne kadar kullanılıyor.
Cheirasword Zeptopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #6 Seboş dedi: 1 kartuş ortalama ne kadar kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Bu sorunuza pek yanıt verebileceğimi sanmıyorum. Henüz bitmedi, sık yazdırma yapan birisi değilim fakat tatmin edeceğini düşünüyorum.
Seboş dedi: 1 kartuş ortalama ne kadar kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Bu sorunuza pek yanıt verebileceğimi sanmıyorum. Henüz bitmedi, sık yazdırma yapan birisi değilim fakat tatmin edeceğini düşünüyorum.
Seboş Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 1.381 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri msı h410mb rtx 3050 16gb ram intel i5 10500 Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #7 Cheirasword dedi: Bu sorunuza pek yanıt verebileceğimi sanmıyorum. Henüz bitmedi, sık yazdırma yapan birisi değilim fakat tatmin edeceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam iyi günler.
Cheirasword dedi: Bu sorunuza pek yanıt verebileceğimi sanmıyorum. Henüz bitmedi, sık yazdırma yapan birisi değilim fakat tatmin edeceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam iyi günler.