swaghos Hectopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.411 Çözümler 50 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 02:28 #1 Steam'de Capcom Halloween Deals, %80'e varan indirimler başladı! Capcom Halloween Deals Save up to 80% on select CAPCOM games from October 29th through November 11th during Capcom Halloween Deals! Featured Products store.steampowered.com
Steam'de Capcom Halloween Deals, %80'e varan indirimler başladı! Capcom Halloween Deals Save up to 80% on select CAPCOM games from October 29th through November 11th during Capcom Halloween Deals! Featured Products store.steampowered.com
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.317 Makaleler 1 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi Perşembe 09:33 #2 Resident Evil 4'ün 10 dolar altına düşmesini bekledik, yine olmadı. Beklemeye devam..
S Scaryo Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.612 Çözümler 4 Perşembe 12:39 #3 imnotagamer dedi: Resident Evil 4'ün 10 dolar altına düşmesini bekledik, yine olmadı. Beklemeye devam. Genişletmek için tıkla... Fiyatını mı düşürmüştüler yoksa indirim oranı mı azaldı hatırlamıyorum da ben gold edition sürümü standart fiyatına almıştım, epey beklersin hocam kış indiriminde bile zannetmiyorum düşeceğini.
imnotagamer dedi: Resident Evil 4'ün 10 dolar altına düşmesini bekledik, yine olmadı. Beklemeye devam. Genişletmek için tıkla... Fiyatını mı düşürmüştüler yoksa indirim oranı mı azaldı hatırlamıyorum da ben gold edition sürümü standart fiyatına almıştım, epey beklersin hocam kış indiriminde bile zannetmiyorum düşeceğini.
Furtherrmore Centipat Katılım 10 Mart 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 12:49 #4 Ne zaman bitiyor bu indirim bilen var mı?
Acrobatic_Train1007 Decapat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 266 Çözümler 2 Perşembe 12:58 #5 C*pcoma zırnık vermem yeni çıkan SINGLEPLAYER oyuna kernel düzey anti cheat ekledikten sonra.
beyaz kedi Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 1.603 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 15:36 #6 Acrobatic_Train1007 dedi: C*pcoma zırnık vermem yeni çıkan sıngleplayer oyuna kernel düzey anti cheat ekledikten sonra. Genişletmek için tıkla... Baştaki isme hayran kaldım mükemmel uyum.
Acrobatic_Train1007 dedi: C*pcoma zırnık vermem yeni çıkan sıngleplayer oyuna kernel düzey anti cheat ekledikten sonra. Genişletmek için tıkla... Baştaki isme hayran kaldım mükemmel uyum.
Salvador17 Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 750 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 19:22 #7 Furtherrmore dedi: Ne zaman bitiyor bu indirim bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bende merak ediyorum, resident evil 7 nin dlcleri alayım diyordum. Ne zaman biteceğini bilen var mı?
Furtherrmore dedi: Ne zaman bitiyor bu indirim bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bende merak ediyorum, resident evil 7 nin dlcleri alayım diyordum. Ne zaman biteceğini bilen var mı?