Capcom, Resident Evil 4'ü tamamen bozan bir hatayı düzeltmeye çalışıyor

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci

Oyunun 12. bölümünün başında(Ben 13. bölümdeyim ve sorun yaşamadım) bıçak sallayınca oyunda ilerlemenizi engelleyen bir hata oluyor. Bu hata çok nadiren yaşansa da ortada var ve yaşlanmayı bekliyor. Capcom ise bu hatayı çözmeye çalışıyor. Oyunu oynayanlar 12. bölümün başına dikkat etsin.
Not: Oyun 16 bölüm ve 12. bölüme kadar 8-10 saat geçmiş oluyor.

Xbox Series S üzerinde texture'lar berbattı. Konsolun grafik modunda texture'lar yüklenmiyordu. Ps2'den kalma kaplama ile oyun yapmışlar gibiydi. Hani bu hataların ilk gün yaması ile falan düzeleceğini zannettim ama yok. Arkadaşlar bayağı sorunlu bir oyun çıkarmış fakat düzeltmek için pek gayret etmiyorlar.

Pek Kötü Bir Hata ya benzemiyor Ama Halledilir gibime geliyor
Denk gelmesi zor fakat direkt ilerlemeni engellediği için kötü. En yuksek zorlukta S+ almak için oyunu en fazla 15 kere kayıt edebilirsin ve oto kayıt yok. Yani en yüksek zorlukta oynayan bir kişi en az 1 boss savaşını tekrar etmek zorunda kalabiliyor. Ha diğer zorluklarda kayıttan yükleyip devam edersin. Tabii öyle yapmanı engellemiyorsa bu hata.

Denk gelmesi zor fakat direkt ilerlemeni engellediği için kötü. En yuksek zorlukta S+ almak için oyunu en fazla 15 kere kayıt edebilirsin ve oto kayıt yok. Yani en yüksek zorlukta oynayan bir kişi en az 1 boss savaşını tekrar etmek zorunda kalabiliyor. Ha diğer zorluklarda kayıttan yükleyip devam edersin. Tabii öyle yapmanı engellemiyorsa bu hata.
Düzeltirler ya, yağmur efektini düzelttiler sonuçta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı