CapCut hareket bulanıklığı kullanılamıyor

DreadW

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, CapCut'un PC sürümünde hareket bulanıklığı aktif olmasına rağmen doğru düz çalışmıyorlar.
AMD ekran kartından kaynaklı olabilir mi?

Ekran Alıntısı.JPG

Merhaba, CapCut'un PC sürümünde hareket bulanıklığı aktif olmasına rağmen doğru düz çalışmıyorlar.
AMD ekran kartından kaynaklı olabilir mi?

Eki Görüntüle 2447556

Karıştırmayı 100 yapıp 2 kez yerine 4 ya da 6 kez olması lazımdı onu seçip bir daha dener misin ben telefonda öyle yapıyorum gayet iyi oluyor.

Pro olanlarda sağında 'Pro' yazıyor. Ayrıca timeline da eklediği efektler vs. her şey Pro sürüm içeriği olsa bile görüntüleniyor, sadece render alamıyorsun.
Hocam sitesinde ''Why should you download CapCut pro'' başlığı altında ''Advanced video editing features'' alt başlığı içine motion blur'u dahil etmiş. Bu sebeple Pro versiyonun dahil olduğu kanısına vardım ancak arkadaşın paylaştığı resim içerisinde hareket bulanıklığının yanında 'Pro' yazmaması ilginç. Ayrıca pro içerik olsa dahi görüntülenebilir olduğunu bilmiyordum, bilgi için teşekkürler.

Yazıda bahsettiğim başlığı gösteren resmi ve sayfanın linkini ekledim.

1742199569968.png

Son zamanlarda Pro yaptılar herşeyi, güncellemeyi falan atlattıysa ücretsiz kullanıyor olabilir. Bende internetten 4.0.0 sürümünü bulmuştum, onu veya premiereyi kullanıyorum.

Karıştırmayı 100 yapıp 2 kez yerine 4 ya da 6 kez olması lazımdı onu seçip bir daha dener misin ben telefonda öyle yapıyorum gayet iyi oluyor.
Bahsettiğiniz şeyi denedim fakat aynısı hiçbir şekilde düzelmiyor.

Son zamanlarda Pro yaptılar her şeyi, güncellemeyi falan atlattıysa ücretsiz kullanıyor olabilir. Bende internetten 4.0.0 sürümünü bulmuştum, onu veya Premiere'yi kullanıyor
Hocam sitesinde "Why should you download CapCut Pro" başlığı altında "Advanced video editing features" alt başlığı içine Motion Blur'u dahil etmiş. Bu sebeple Pro versiyonun dahil olduğu kanısına vardım ancak arkadaşın paylaştığı resim içerisinde hareket bulanıklığının yanında 'Pro' yazmaması ilginç. Ayrıca Pro içerik olsa dahi görüntülenebilir olduğunu bilmiyordum, bilgi için teşekkürler.

Yazıda bahsettiğim başlığı gösteren resmi ve sayfanın linkini ekledim.

Eki Görüntüle 2447606

İnternetten eski sürümünü indirmiştim sizde deneyin isterseniz. Sürüm 4.0.0'dı sanırım

Son zamanlarda Pro yaptılar herşeyi, güncellemeyi falan atlattıysa ücretsiz kullanıyor olabilir. Bende internetten 4.0.0 sürümünü bulmuştum, onu veya premiereyi kullanıyorum.
Bende sizinki gibi 4.0.0 sürümünü kullanıyorum fakat bende olmuyor.

Bende sizinki gibi 4.0.0 sürümünü kullanıyorum fakat bende olmuyor.
Daha eski sürümleri dene. Yada Premiere kullan, GenP ile alakalı bir video çekmiştim YouTube'de var. İhtiyacın olan çoğu Adobe programını crackleyebilirsin. Adobenin kendine bağımlı etme politikası yüzünden tüm Adobe cracklerine saygı duyuyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı