CapCut Pro'da video kalitesi ve FPS nasıl yükseltilir?

CapCut Pro'yu oyun videosu editlemek için almıştım ama sanırım bir işe yaramacak gibi Media encoder veya handbrake hakkımda hiçbir bilgim yok biraz açıklayabilir misin?

Editi yapsam bile kalite çok kötü oluyor cidden boşuna para vermişim gibi hissediyorum. Handbrake yükleyip deneyeceğim.

Hocam handbrake gerçekten işe yarıyor teşekkür ederimde gerçekten parasını verdiğim bir uygulama neden düzgün çalışmıyor bu sıkıştırmayı engellemenin yolu var mı?

@Fiireflyy Editini yine yaparsın olay yüksek GB'li dosyayı MB'e düşürmekle alakalı. Handbrake bu işe yarıyor MB'ı düşürüyor bu sayede CapCut'dan editini rahat yapabilirsin.

@GoDd1 CapCut'ta böyle bir dosya sıkıştırması varsa insanlar isyan etmez miydi ya da sadece bende mi var.

Son düzenleme:
@GoDd1
Ucuz etin yahnisi yavan olur diye boşuna dememişler elimde aslında pluginlerle birlikte korsan Adobe Premiere Pro var ama kurmak konusunda emin değilim arkadaş güvenli olduğunu söylüyor neyse son sorumu sorayım biraz uğraştırdım seni de Movavi Filmora gibi programlardamı aynı sonuçları verir?

@GoDd1 hocam sizce DaVinci Resolve geçmeli miyim öğrenmesi uzun sürer mi? Premiere Pro gibi pluginlere ihtiyacım var mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı