BURAK098765
Hectopat
Arkadaşlar, ben dün oyunu aldım indirdim ve Pes'te FIFA'da çalışan kol, Tsubasa oyununda çalışmadı. Ne yapmam lazım? sadece PS1 kolum yok Snopy'de var ama hiçbiri çalıştırmadı.
Bu emülatörü oyunun bulunduğu klasöre atıp çalıştırın. Uyum sağlayabilir.
Xbox 360 Controller Emulator
“Xbox 360 Controller Emulator” allows your controller (gamepad, joystick, steering wheel, pedals, etc.) to function on your PC as an Xbox 360 controller. It allows you to remap buttons and axes and to drive cars with steering wheel and pedals or to fly planes with joystick and throttle in games...www.x360ce.com
Evet hocam. Programı çalıştırıp ayarları yapın. Daha sonra oyuna girin. Program arka planda çalışsın.
Maalesef yok hocam. Tek çare Xinput desteği olan bir kol almak.
En uygun Rampage var. Daha sonra yükseliyor. Bunun bile fiyatı yükselmiş. Öğrendiler uyumlu olduğunu hemen kurnazlık yaptılar.
Snopy Rampage SG-R218 Ps3/pc x Input Sarı USB 1.8m Joypad Fiyatı
Snopy Rampage SG-R218 Ps3/pc x Input Sarı USB 1.8m Joypad en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.