Card Finans kredi kartı ile sonradan taksit yapılabilir mi?

bangx3

Decapat
Yer
İstanbul - Kadiköy
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekipmanlar (*Sistem imzamda yazıyor...)

Schneider APC PM5-GR 5'li Akım Korumalı Priz
TP-LİNK Archer T2U AC600 Wireless USB

Logitech F710 Kablosuz PC Gamepad
Logitech G305 LıghtSpeed Wireless Gaming Mouse
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklık
Steelseries QcK Heavy XXL Gaming Mouse Pad
SteelSeries Apex 3 TKL Türkçe RGB Gaming Klavye
Kredi kartıyla Vatan'dan telefon alsam sonra da taksit oluyor mu? QNB Finansbank.

Az önce bir kettle aldım onda 3 takside bölebilirsiniz diye mesaj geldi, aynısı telefona da olur mu?

Kredi kartıyla Vatan'dan telefon alsam sonra da taksit oluyor mu? QNB Finansbank.

Az önce bir kettle aldım onda 3 takside bölebilirsiniz diye mesaj geldi, aynısı telefona da olur mu?
Evet, internet bankacılığı üzerinden böldürebiliyorsunuz.

Aynen QNQ Finansbank. Bir maaş hesabım var Cardfinans Nakit bir de kredi kartı. Sonradan taksitlendirme telekominasyom için olmuyor yazıyo bide o sayfada.

Aynen QNQ Finansbank. Bir maaş hesabım var Cardfinans Nakit bir de kredi kartı. Sonradan taksitlendirme telekominasyom için olmuyor yazıyo bide o sayfada.
Hocam vatandan peşin alacaksanız, sonradan taksitlendirme yapabiliyorsunuz. Firma adı Vatan olarak geçtiği için, her türlü taksit yapıp böldürebiliyorsunuz inanın bana. Bizde hepsiburada üzerinden peşin telefon almıştık, sonradan biraz üstüne komisyon koyuyor taksitlendirebiliyorsunuz. Yani her türlü sonradan taksitlendirebiliyorsunuz, biraz üstüne koyuyor.

Sizi yakmam genel bilgi böyle rahat olun :D

Hocam vatandan peşin alacaksanız, sonradan taksitlendirme yapabiliyorsunuz. Firma adı Vatan olarak geçtiği için, her türlü taksit yapıp böldürebiliyorsunuz inanın bana. Bizde hepsiburada üzerinden peşin telefon almıştık, sonradan biraz üstüne komisyon koyuyor taksitlendirebiliyorsunuz. Yani her türlü sonradan taksitlendirebiliyorsunuz, biraz üstüne koyuyor.

Sizi yakmam genel bilgi böyle rahat olun :D
Sagol cumali, aynisi amazonda geçerlimi

Amazondan iphone 11 128gb sipariş verdim kredi kartımdan fakat taksitlendirme mesajı gelmedi, taksitkolay sayfasında da yok!!!

Müşteri temsilcisi provizyonda dedi. Sabah bakıcam!

Cumali yaktın oglim beni hani taksit olmiyor

Oluyormuş sonradan çıktı. sağol cumali!

Son düzenleme:
Sagol cumali, aynisi amazonda geçerlimi

Amazondan iphone 11 128gb sipariş verdim kredi kartımdan fakat taksitlendirme mesajı gelmedi, taksitkolay sayfasında da yok!!!

Müşteri temsilcisi provizyonda dedi. Sabah bakıcam!

Cumali yaktın oglim beni hani taksit olmiyor

Oluyormuş sonradan çıktı. sağol cumali!
Yahu hocam, ben sizi yakmam diyorum allah allah. Moderatörler uyarı attıydı, ondan dolayı cevap veremedim. Bir süre sonra erteleme/taksit yapabiliyonuz, ben yakmıyom kendiniz söylemişsiniz zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı