Carpanlara ayırma ve denklemler için kanal önerisi

• Konuyu başlatan tumu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 262

tumu

Hectopat
10. sinifim. Arkadaşlar cuma günü sınav var, ben geçen hafta full polinom kastım bu iki konu kaldı. Ve ikisinde de aşırı zorlanıyorum. Bana her iki konu için kısa ama öz şekilde yazılıya hazırlayacak videolar önerir misiniz? Amacım sadece sınavdan geçebilmek şu an, ona göre tavsiye verirseniz mutlu olurum iyi akşamlar.

10. sinifim. Arkadaşlar cuma günü sınav var, ben geçen hafta full polinom kastım bu iki konu kaldı. Ve ikisinde de aşırı zorlanıyorum. Bana her iki konu için kısa ama öz şekilde yazılıya hazırlayacak videolar önerir misiniz? Amacım sadece sınavdan geçebilmek şu an, ona göre tavsiye verirseniz mutlu olurum iyi akşamlar.
matematigin güler yüzü

Mert hoca önerebilirim. Bir tık uzundur ama anlatımı çok iyi ve fazla örneklerle pekiştiriyor.

matematigin güler yüzü
Sınav için yeterli olur mu hocam tecrübeleriniz üzerinden yorum yapsanız? Orta seviye oluyor sınavlar.

Mert hoca önerebilirim. Bir tık uzundur ama anlatımı çok iyi ve fazla örneklerle pekiştiriyor.
10.sinif anlatımlarına başladım dün hocam bugün bitecek sadece kök kat sayı ilişkisi kaldi. Ama bana soru çözümü yapacak birisi lazım o videolarda temel sorular çözüp bırakıyor.

Sınav için yeterli olur mu hocam tecrübeleriniz üzerinden yorum yapsanız? Orta seviye oluyor sınavlar.
Tekrar etmek için hep mgy yi dinlerdim gayette faydası oluyordu bana. Ama videolar kısa olduğu için (nerdeyse 40 45 dkde konu tekrarı yapıyor) biraz kafanda soru işareti kalabilir. O yüzden istersen önce mert hocadan yada bıyıklı matematikten dinle en sonda mgyden sabah uyanınca yada okulda zil aralarında falan izle

10.sinif anlatımlarına başladım dün hocam bugün bitecek sadece kök kat sayı ilişkisi kaldi. Ama bana soru çözümü yapacak birisi lazım o videolarda temel sorular çözüp bırakıyor.
Mert hocanın 70 günde tyt kampında yeterince fazla soru var onu izle. Efişinado testlerini de izleyerek zor sorularda kendini denersin.

Ben hep rehber matematik izliyorum. Sevmezler normalde ama ben seviyorum. Bir eksikliğini hissetmedim. Deneyebilirsiniz.
Maalesef çok güzel sözler edebileceğim sınav takvimi hazırlayanlar tarih ve felsefeyi üst üste koymuşlar ezber yapıyorum şu an. Son 2 gün kala matematik başlayacağım. Şu sınavdan 60 alsam yeter yani geometriyi sıkı tutup hallederim. Bu sene çaresiz kaldığım kadar hiç kalmadım ya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı