Bu sene mezuna kaldım, ailem dershaneye yazıl diyor. Eğer ciddiye alır, günde 7-8 saat ders çalışırsam sayısalda kaç net yapabilirim? Bu arada komik gelebilir ama çarpım tablosunu bile bilmeyecek kadar sıfırım. Öyle bir sıfır yani.
Hocam ne kadar sıfır olursanız olun yapamayacağınız şey yok. Sizin normal birisinden hiçbir farkınız yok tek rakibiniz zaman şu anda . Zamanı ne kadar iyi değerlendirirseniz dediğim gibi yapamayacağınız şey yok.Bu sene mezuna kaldım, ailem dershaneye yazıl diyor. Eğer ciddiye alır, günde 7-8 saat ders çalışırsam sayısalda kaç net yapabilirim? Bu arada komik gelebilir ama çarpım tablosunu bile bilmeyecek kadar sıfırım. Öyle bir sıfır yani.
Öğrenememekten korkuyorum. Dershanede acaba bana sıfırdan öğretirler mi yoksa kendim mi temel atmam lazım?Hocam ne kadar sıfır olursanız olun yapamayacağınız şey yok. Sizin normal birisinden hiçbir farkınız yok tek rakibiniz zaman şu anda . Zamanı ne kadar iyi değerlendirirseniz dediğim gibi yapamayacağınız şey yok.
Bu sene mezuna kaldım, ailem dershaneye yazıl diyor. Eğer ciddiye alır, günde 7-8 saat ders çalışırsam sayısalda kaç net yapabilirim? Bu arada komik gelebilir ama çarpım tablosunu bile bilmeyecek kadar sıfırım. Öyle bir sıfır yani.
Her dershane öğrenciye istediği meyveyi vermiyor. Siz kendinizi ne kadar iyi bilirseniz bilin dershane size yönelik değil sınıfa yönelik ortak bir karar doğrultusunda ilerleyecektir . Kararınızı buna göre alın.Öğrenememekten korkuyorum. Dershanede acaba bana sıfırdan öğretirler mi yoksa kendim mi temel atmam lazım?
Kamptan kastınız YouTube videosu mu hocam? Yoksa başka bir şey mi?Size önerim bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampına katılmanız olacaktır, onu hallettikten sonra genel bir kampa katılabilirsiniz .
Hedefim 300 bine girmek, bu sene sayısalı komple salladığım halde 870k yapmışım. Yani illa zor olur da hedefim de o kadar yüksek değil gibi.Yani 0 dan çok zor be gerçekçi olalım biraz en azından özel ders falanda lazım ama gene zor güzel bir yer kazanmak.
Peki bu dersleri sayısalı tamamen evde halledebilir miyim?Her dershane öğrenciye istediği meyveyi vermiyor. Siz kendinizi ne kadar iyi bilirseniz bilin dershane size yönelik değil sınıfa yönelik ortak bir karar doğrultusunda ilerleyecektir . Kararınızı buna göre alın.
Kamptan kastınız YouTube videosu mu hocam? Yoksa başka bir şey mi?
Hedefim 300 bine girmek, bu sene sayısalı komple salladığım halde 870k yapmışım. Yani illa zor olur da hedefim de o kadar yüksek değil gibi.
Tabiki bitirebilirsiniz birsürü kanal var youtubedaKamptan kastınız YouTube videosu mu hocam? Yoksa başka bir şey mi?
Hedefim 300 bine girmek, bu sene sayısalı komple salladığım halde 870k yapmışım. Yani illa zor olur da hedefim de o kadar yüksek değil gibi.
Peki bu dersleri sayısalı tamamen evde halledebilir miyim?
Kitabı varmış galiba bu kampın sizce almaya gerek var mı?Evet kamplar youtube videoları. 300 bine girmek çok çalışırsanız sizin için zor olmayacaktır. 1 Milyon 200binden 27 bine çeken var , çalışmak size kalmış.
Tabiki bitirebilirsiniz birsürü kanal var youtubeda
biyiklimatematik.com
Hedef 300k ise yaparsınız ama en azından asılman lazım boşlarsan zorKamptan kastınız YouTube videosu mu hocam? Yoksa başka bir şey mi?
Peki bu dersleri sayısalı tamamen evde halledebilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.