Çarpım tablosunu bile bilmeyen birisi sıfırdan kaç net yapabilir?

ODTÜ'de okuyorum ama halen çarpım tablosunu ezbere söyleyemem sanırım. Günde 7-8 saat çalışmayla ilk 10 bine bile girilir lakin sorun şurada başlıyor. Her gün 7-8 saat çalışabilecek misiniz gerçekten? Dershaneye gitmenizi tavsiye ederim ama her dershane aynı kalitede eğitim de vermiyor maalesef. Eğer daha önce bir yakınınızın veya tanıdığınızın gidip memnun olduğu, önerdiği dershane varsa gidebilirsiniz. Hiç temeliniz yoksa kendi başınıza yapmanız pek mümkün değil.

Siz nasıl bir yol izlediniz hocam? Eğer günde 7-8 saat çalıştıktan sonra spora gidebilirsem benim içim hiç sıkıntı yok, çalışırım zaten şaun günümün 10 saati falan bilgisayar başında geçiyor. Benim ODTÜ gibi bir hedefim yok ama elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.

Hangi bölüm istiyorsunuz.

Bence yapılmayacak şey değil yapabilirsiniz tabii çalışmanız lazım.
Umarım hocam. Tabi ki çalışmak zorundayım. Bir de mühendislik için 300k sınırı varmış o biraz sıkıntı gibi ama hallederim herhalde.

Umarım hocam. Tabii ki çalışmak zorundayım. Bir de mühendislik için 300k sınırı varmış o biraz sıkıntı gibi ama hallederim herhalde.

Yarından itibaren çalışmaya başlayın bence düzenli çalışırsanız 300 bin sıralama yapmak çok zor değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…