Carraro Active 290 bisikletle nasıl daha hızlı gidilir?

Ne bekliyorsunuz bundan acaba? Yol bisikleti mi bu? Şehir bisikleti. Yol bisikleti olsa antrenmanla falan en fazla 30 görür.
Bisikletin max 30 görüceğini nerden çıkarttınız? Bi adam koyarsın 10km hızla gidemez bi adam koyarsın 50yle gider merak etme

Bisikletin max 30 görüceğini nerden çıkarttınız? Bi adam koyarsın 10km hızla gidemez bi adam koyarsın 50yle gider merak etme
Bu işin sporunu yapıyorum. YouTube'da Özcan Güler diye bir adam var, takip edebilirsin, yıllardır bu sporu yapan, ısınma ve çeşitli kondisyon antrenmanlarını düzenli yapan birisi. Onun videolarını takip edebilirsin, 30'u geçiyor mu? Ara sıra tabii geçiyor. Ama bu tempoda uzun süremez. Benim kondisyonum iyidir MTB ile 40 kilometre atıyorum 2 saatte. Sen bisikletle ortalama 50 gören adam bulursan helal olsun. Bu işin sporunu yapan çoğu kişi yapamaz. Yokuş aşağı o hızı anca görür. Geçici bir süre. %-1 eğimde bile zor.

Dişli oranlarının müsade ettiği belli bir hız vardır. O hıza geldiğinde pedal boşa dönmeye başlar zaten. 1 km dahi daha fazla hızlanamazsın istesende. Bu hizda zaten bisikletten bisiklete göre değişir. Bu bisikletin dişli oranlarina bakincada ortalama 50 kmyi bırak, max 50 kmyi bile görmez bence.Donanim müsade etmez yani.

Söz konusu bisiklet hem mtb hemde çelik kadroya sahip. Ortalama 18-20 kmler gayet iyi değerler. Bu bisiklette ortalama 30 km hızlar yapmak çok ciddi kondisyon ve çalışma gerektirir.

Bu işin sporunu yapıyorum. YouTube'da Özcan Güler diye bir adam var, takip edebilirsin, yıllardır bu sporu yapan, ısınma ve çeşitli kondisyon antrenmanlarını düzenli yapan birisi. Onun videolarını takip edebilirsin, 30'u geçiyor mu? Ara sıra tabii geçiyor. Ama bu tempoda uzun süremez. Benim kondisyonum iyidir MTB ile 40 kilometre atıyorum 2 saatte. Sen bisikletle ortalama 50 gören adam bulursan helal olsun. Bu işin sporunu yapan çoğu kişi yapamaz. Yokuş aşağı o hızı anca görür. Geçici bir süre. %-1 eğimde bile zor.
Ortalama 50 inanılmaz zor zaten imkansız değil ama TR'de zor.. Sen orda ortalamadan değil hızdan bahsediyorsun 50 km hıza çıkılır sorun yok. Bende yıllardır bu sporla uğraşıyorum merak etme market bisikletiyle sohbete yorum yapmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı