Carraro daytona 927 için yükseltme önerisi

bugra7834

Decapat
Daha fazla  
Elimde Carraro daytona 927 var. Bunun için elcik gidon, gidon boğazi ve pedal önerisi istiyorum. Yakışcak şeyler olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
1) Tek yaprak aynakollu bir grup sete geçilebilir, göbek uyumluluğuna bakmak lazım.

2)Elcik zevk meselesi

3) Pedal ne tarz bakıyorsunuz, flat pedalsa iyi markalarda fiyatlar fahiş.

4)Gidon ve boğaz için Raceface, Truvativ tarzı markalar iyidir. Wake asla almayın...

1) tek yaprak aynakollu bir grup sete geçilebilir, göbek uyumluluğuna bakmak lazım.

2)elcik zevk meselesi.

3) pedal ne tarz bakıyorsunuz, flat pedalsa iyi markalarda fiyatlar fahiş.

4)gidon ve boğaz için raceface, truvativ tarzı markalar iyidir. Wake asla almayın...

Reis bir de eldiven önerir misin kış için hem bisikletten düşersem elim acımasın.

Benim avuç içlerim nasırlaşmıştı, eldivenin jel yerleri avuç içini çok rahat tutuyor. Frenler için de parmaklarda tutuculuğu arttıran kısımlar var. Ancak ben mtb yarışında fazla asılınca parmaklardaki fren kısmının birazını koparttım. Belki benim şansıma oldu bilemeyeceğim... Onun dışında görüntü ve konfor olarak güzel bir eldiven. Diğer renginin fiyatı biraz daha uygundu sanırsam.

Benim avuç içlerim nasırlaşmıştı, eldivenin jel yerleri avuç içini çok rahat tutuyor. Frenler için de parmaklarda tutuculuğu arttıran kısımlar var. Ancak ben mtb yarışında fazla asılınca parmaklardaki fren kısmının birazını koparttım. Belki benim şansıma oldu bilemeyeceğim... Onun dışında görüntü ve konfor olarak güzel bir eldiven. Diğer renginin fiyatı biraz daha uygundu sanırsam.

Ama bu sıcak hava için.

Kışlık buna bakabilirsiniz:

Geri
Yukarı