Carreforsa'dan alınan renkli Papara kartı nasıl sözleşmeli yapılır?

Papara uygulamasında yatır butonuna tıklayın, orada kendi IBAN'ına yatır seçeneği var eğer o kullanılmıyorsa havale EFT ile yatır seçeneğini kullanın. Banka seçtikten sonra size IBAN verir o IBAN'a istediğiniz tutarı gönderin ama havale EFT yaparken açıklama kısmına IBAN'ın verildiği yerdeki Papara numaranı yazmayı unutmayın.

bank/kredi kartı ile ödemelerde komisyon kesiyor havale EFT tavsiye ederim.

Papara uygulamasında yatır butonuna tıklayın, orada kendi IBAN'ına yatır seçeneği var eğer o kullanılmıyorsa havale EFT ile yatır seçeneğini kullanın. Banka seçtikten sonra size IBAN verir o IBAN'a istediğiniz tutarı gönderin ama havale EFT yaparken açıklama kısmına IBAN'ın verildiği yerdeki Papara numaranı yazmayı unutmayın.

bank/kredi kartı ile ödemelerde komisyon kesiyor havale EFT tavsiye ederim.
Bilgisayar'dan Papara.com'dan kayit oldum.Cep telefonumda, Papara uygulamasi yuklu degil.

Bilgisayar uzerinden, herhangi bir sekilde 100 tl gonderip, sozlesmeli olamaz miyim ?

Cep telefonuma Papara uygulamasini indirmem, sozlesmeli olmak icin islemleri cep telefonu uygulamasi uzerinden yapmam zorunlu mudur ?

Az once denedim bilgisayardan : Papara.com'dan, Yatir kisminda, sadece Carrefoursa,Teknosa ve PTT kismi calisiyor.Diger secenekleri secince, sozlesmeli ol veya vazgec hatasi veriyor.

Hatırladığım kadarıyla telefonda kayıt olurken yaparken sözleşme yapıyorduk. NFC ile kimlik okutuyorduk ve video falan çekiyorduk. Telefonda yapmayı deneyin.

Hatırladığım kadarıyla telefonda kayıt olurken yaparken sözleşme yapıyorduk. NFC ile kimlik okutuyorduk ve video falan çekiyorduk. Telefonda yapmayı deneyin.
Ilk mesajdan itibaren, konuyu okursaniz : Sordugum sorunun, 100 tl atarak, onayli banka hesabi uzerinden, otomatik sozlesmeli hesap olup olmayacagi idi.

Konu gunceldir.Internette arastirinca, sorulara verilen cevaplarin, 18 yas alti, veli izni isteyen kisiler icin oldugunu fark ediyorum.Ihtiyacim olan cevabi, maalesef bulamiyorum.

Su konuda, 100 tl'nin ise yaramadigini yazmislar : Konu icerisinde, kargonun aylar surdugunu yazdiklari icin Hepsiburada'dan Papara Black Kart alsam, Papara.com'dan farki olur mu ?

Son düzenleme:
Bilgisayar'dan Papara.com'dan kayit oldum.Cep telefonumda, Papara uygulamasi yuklu degil.

Bilgisayar uzerinden, herhangi bir sekilde 100 tl gonderip, sozlesmeli olamaz miyim ?

Cep telefonuma Papara uygulamasini indirmem, sozlesmeli olmak icin islemleri cep telefonu uygulamasi uzerinden yapmam zorunlu mudur ?

Az once denedim bilgisayardan : Papara.com'dan, Yatir kisminda, sadece Carrefoursa,Teknosa ve PTT kismi calisiyor.Diger secenekleri secince, sozlesmeli ol veya vazgec hatasi veriyor.
Az once, Papara.com'dan hesap actim.Sadece Papara hesap numaram gozukuyor, IBAN gozukmuyor. IBAN numarasini **** seklinde gizlemisler.Ziraat sanal banka kartindan Havale/EFT/Kredi Karti odemelerini, tek tek denedim : Hepsinde de once banka ismi istiyor ve Papara yer almiyor. IBAN da vermiyorlar ki 100 tl gonderebileyim.

ATM'den Papara hesap numarasina 100 tl gondersem, sozlesmeli olmaz diye dusunuyorum cunku ATM de benim hesap olup olmadigini bilemez.

TC kimlik onayim var ama TC'nin on ve arka yuzu taramasi ile hologram yok.100 tl ile sozlesmeli olmak, Papara.com'da herhangi bir yerde gecmiyor.

Yardim kismindan :
  • Hesap türünden bağımsız şekilde Sanal Kart oluşturabilirsin.
  • Papara.com veya uygulamadan giriş yaparak Papara Card > Yeni Kart > Sanal Kart Oluştur adımlarından sanal kartını oluşturabilirsin.
Sanal Kart olusturmak istedim : Hata verdi ve olusturmadi.

Sadece Papara Hesap Numarasi verilmis, bu numaraya sozlesmeli olmak icin, ne sekilde 100 tl gonderebilirim ? (Ziraat Sanal Kart-odemelerin hepsi acik)

Öncelikle bu işlemi ATM üzerinden değil, kendi bankanız üzerinden gerçekleştirmeniz gerektiğini hatırlatayim.

Papara hesabınızı papara.com üzerinden açmış olsanız dahi hesabı onaylayabilmeniz için mobil uygulamayı kullanmanız gerekir (NFC destekli telefonunuz ve yeni kimlik kartınız varsa hesabınızı NFC ile onayladığınızda transfer işlemlerine gerek kalmadan sözleşmeli hesaba geçiş yapabilirsiniz).

Hesabınızı yeni kimlik kartınızla oynadıktan sonra, Ziraat üzerinden Papara'ya para gönderebilmenizde size yardımcı olabilmesi için ŞU videoyu buldum. Videoyu izleyerek para transfer işlemini nasıl yapabileceğinizi görebilirsiniz. Önemli: Transfer işlemini yaparken açıklama kısmına kendi Papara Numaranızı girmeyi unutmayın.

NOT: Bahsettiğiniz sansürlenmiş olan IBAN numarası, Papara numaranızın altında gözüküyorsa o hesabınıza tanımlanacak olan kişisel IBAN numaranızdır. Kişisel IBAN numaranız, sözleşmeli hesaba geçiş yaptığınızda açılacaktır. Siz henüz sözleşmeli olmadığınız için ilk olarak Para Yatır seçeneğindeki Havale/EFT seçeneğini kullanmalısınız.

konu gunceldir.ınternette arastirinca, sorulara verilen cevaplarin, 18 yas alti, veli izni isteyen kisiler icin oldugunu fark ediyorum. İhtiyacım olan cevabi, maalesef bulamiyorum.

Su konuda, 100 TL'nin ise yaramadigini yazmislar: Konu icerisinde, kargonun aylar surdugunu yazdiklari icin Hepsiburada'dan Papara Black kart alsam, Papara.com'dan farki olur mu?

Alıntıladığınız konuyu bu sistemin duyuruluşuna ait bir konu olarak varsayabilirsiniz. Bu sistem, konuda paylaşılan resimde de yazdığı üzere 1 Ocak 2024 itibarıyla yürürlüğe girdi. Bu işlemler sırasında veya sonrasında herhangi bir sorun yaşarsanız Papara'nın kullanıcı destek merkezine ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
Öncelikle bu işlemi ATM üzerinden değil, kendi bankanız üzerinden gerçekleştirmeniz gerektiğini hatırlatayim.

Papara hesabınızı papara.com üzerinden açmış olsanız dahi hesabı onaylayabilmeniz için mobil uygulamayı kullanmanız gerekir (NFC destekli telefonunuz ve yeni kimlik kartınız varsa hesabınızı NFC ile onayladığınızda transfer işlemlerine gerek kalmadan sözleşmeli hesaba geçiş yapabilirsiniz).

Hesabınızı yeni kimlik kartınızla oynadıktan sonra, Ziraat üzerinden Papara'ya para gönderebilmenizde size yardımcı olabilmesi için ŞU videoyu buldum. Videoyu izleyerek para transfer işlemini nasıl yapabileceğinizi görebilirsiniz. Önemli: Transfer işlemini yaparken açıklama kısmına kendi Papara Numaranızı girmeyi unutmayın.

NOT: Bahsettiğiniz sansürlenmiş olan IBAN numarası, Papara numaranızın altında gözüküyorsa o hesabınıza tanımlanacak olan kişisel IBAN numaranızdır. Kişisel IBAN numaranız, sözleşmeli hesaba geçiş yaptığınızda açılacaktır. Siz henüz sözleşmeli olmadığınız için ilk olarak Para Yatır seçeneğindeki Havale/EFT seçeneğini kullanmalısınız.

Alıntıladığınız konuyu bu sistemin duyuruluşuna ait bir konu olarak varsayabilirsiniz. Bu sistem, konuda paylaşılan resimde de yazdığı üzere 1 Ocak 2024 itibarıyla yürürlüğe girdi. Bu işlemler sırasında veya sonrasında herhangi bir sorun yaşarsanız Papara'nın kullanıcı destek merkezine ulaşabilirsiniz.
ATM uzerinden para yatirma yapmadim, 100 tl yatirsaydim da ise yaramazdi diye yorum yaptim.

Herhangi bir onayi olmayan Papara hesabini, bilgisayar ile sozlesmeliye ceviremiyoruz, cep telefonuna Papara uygulamasini indirmek sart : ancak nedense boyle bir bilgiyi, acik bir sekilde yazmiyorlar, haliyle bilgisayardan onaylanamayacagini bilemedim.

Hesabimda 3 onay sekli cikmakta : 2 si kimlikle alakali, 1 adedi ise hologram : kimlik onayi var ama NFC ve Hologram onaylari yok.

Linkini verdiginiz videoyu izledim : Papara hesap numarama, ziraat uzerinden para maalesef gonderemedim : sebebi ise, para yatirirken, banka sec kisminda, Papara Elektronik... ismi cikmamakta, haliyle para gonderemiyorum.

Papara hesabim da Para Yatir secenekleri acilmiyor : sozlesmeli ol veya vazgec var : herhangi bir ekran gelmiyor.

Papara.com'un topluluguna, kayitli hesabim ile konu acmak istedim, onaylanmasini bekliyorum.Bakalim oradaki yetkililer, nasil bir aciklama getirecekler.

Herhangi bir onayi olmayan Papara hesabını, bilgisayar ile sozlesmeliye ceviremiyoruz, cep telefonuna Papara uygulamasini indirmek sart: Ancak nedense boyle bir bilgiyi, acik bir sekilde yazmiyorlar, haliyle bilgisayardan onaylanamayacagini bilemedim.

Hesap onaylamaya çalıştığınızda zaten sizi telefona yönlendirir eğer yeni bir düzenleme/güncelleme gelmediyse. Eskiden bilgisayar üzerinde de hesap onaylanabiliyordu fakat uzun süredir Mobile yönlendirme yapıldığını biliyorum. Şu an hesabım zaten onaylı olduğu için o ekranı göremiyorum ama siz girdiğinizde eğer yeni bir düzenleme gelmediyse yine mobil sürüme aktarılırsınız diye tahmin ediyorum, kontrol etmekte fayda var.

Hesabimda 3 onay sekli cikmakta: 2'si kimlikle alakali, 1 adedi ise hologram: Kimlik onayi var ama NFC ve hologram onaylari yok.

Bilgisayar üzerinden hesabı onaylıya yükseltebiliyorsanız muhtemelen kart başvurusu yaparak sözleşmeliye geçiş yapmanız gerekebilir, çünkü Blog'da para yatırarak sözleşmeliye geçiş işleminin yeni kimlik kartı kullananlar için olduğu belirtilmiş fakat bundan kesin emin olmak için destek hattına başvurmanızı tavsiye ederim.

Linkini verdiginiz videoyu izledim: Papara hesap numarama, ziraat uzerinden para maalesef gonderemedim: Sebebi ise, para yatirirken, banka sec kisminda, Papara elektronik... İsmi cikmamakta, haliyle para gonderemiyorum.

Papara hesabim da para yatir secenekleri acilmiyor: Sozlesmeli ol veya vazgec var: Herhangi bir ekran gelmiyor.

Alıcı adını aynı şekilde elle yazabilirsiniz (Papara elektronik para anonim şirketi). Muhtemelen gönderim sırasında kendisi düzenler, ben Enpara üzerinden ilk gönderimimi yaparken ismi Papara diye elle girmiştim gönderimi yaparken kendisi otomatik düzeltip gönderi onayımı istemişti.

Papara.com'un topluluguna, kayitli hesabim ile konu acmak istedim, onaylanmasini bekliyorum. Bakalim oradaki yetkililer, nasıl bir aciklama getirecekler.

Topluluk Papara'daki onaylar genellikle hafta içi mesai saatleri içerisinde gerçekleşmekte.

Alıcı adını aynı şekilde elle yazabilirsiniz (Papara elektronik para anonim şirketi). Muhtemelen gönderim sırasında kendisi düzenler, ben Enpara üzerinden ilk gönderimimi yaparken ismi Papara diye elle girmiştim gönderimi yaparken kendisi otomatik düzeltip gönderi onayımı istemişti.
Havale mi yoksa EFT mi yapmaliyim ?
Kendi Papara Numarami Hesap numarasi olarak yazacagim, ancak hesap onayli bile degil, herhangi bir sorun olmaz degil mi ?
IBAN **** seklinde eksik gozukuyor., bu sebeple IBAN kullanamiyorum.
Papara.com'daki hesaptan, Para Yatir kismindan, herhangi bir hesap numarasi alamiyorum.
Topluluk Papara'daki onaylar genellikle hafta içi mesai saatleri içerisinde gerçekleşmekte.
Bu sabah saat 09:00 civari gonderdim, hala onaylamamislar, biraz uzundu, sanirim bu sebeple onaylamadilar.

Ben actigim papara.com hesabim onaylanmadan, Sanal Papara Kart cikartmak icin 2 kez denedim, her 2 denemede de hata verdi ve Sanal Papara Kart olusturmadi.Fiziksel herhangi bir kartim yok.

Havale mi yoksa EFT mi yapmaliyim?
Kendi Papara numarami hesap numarasi olarak yazacagim, ancak hesap onayli bile degil, herhangi bir sorun olmaz degil mi?
IBAN **** seklinde eksik gozukuyor. Bu sebeple IBAN kullanamiyorum.
Papara.com'daki hesaptan, para yatir kismindan, herhangi bir hesap numarasi alamiyorum.

Havale/EFT gönderimi genellikle tek seçenekte olur, girdiğiniz IBAN'a göre Havale/EFT gönderimini bankanız yapar fakat sizin bankacılık uygulamanızda bu durum ayrı/ayrı sunulduysa net bir şey diyemeyeceğim.

Onaysız hesaplar bu yöntem ile para alabiliyor mu.. tam olarak emin değilim. Bunu desteğe danışmanız veya hesabınızı yeni kimlik kartıyla onaylayıp bu işlemi öyle yapmanız daha sağlıklı olur. Zaten Blog gönderisine göre para transferi ile sözleşmeliye geçiş, hesabını yeni kimlik ile onaylayanlar için.

Para yatır bölümünde seçtiğiniz bankaya göre IBAN, Fast veya hesap numarası ile şube kodu gözükür. Bankanıza göre hangi bilgi sağlandıysa o bilgi üzerinden işlem yapınız ve açıklamaya Papara numaranızı girmeyi unutmayın. (onaysız hesaplar için bu seçeneğin ve bu yol ile sözleşmeli geçişinin geçerli olup olmadığınıda öğrenmenizde iyi olur.)

Papara Topluluk'ta, bilgi almak icin, acmak istedigim konu, 2 gun gecmesine ragmen, hala onaylanmadi.

Onaysız hesaplar bu yöntem ile para alabiliyor mu.. tam olarak emin değilim. Bunu desteğe danışmanız veya hesabınızı yeni kimlik kartıyla onaylayıp bu işlemi öyle yapmanız daha sağlıklı olur. Zaten Blog gönderisine göre para transferi ile sözleşmeliye geçiş, hesabını yeni kimlik ile onaylayanlar için.
Madem NFC ve Hologram onay zorunlu, bunu acik bir sekilde, yas fark etmeksizin onay zorunludur, seklinde yazamazlar miydi ? Boyle oldugu ortaya cikti, bilseydim, hic bulasmazdim.

Para yatır bölümünde seçtiğiniz bankaya göre IBAN, Fast veya hesap numarası ile şube kodu gözükür. Bankanıza göre hangi bilgi sağlandıysa o bilgi üzerinden işlem yapınız ve açıklamaya Papara numaranızı girmeyi unutmayın.
Onceki yorumlardan birinde yazmistim : Papara.com'daki hesaptan, para yatir kismindan, herhangi bir hesap numarasi alamiyorum.Sozlesmeli ol veya Vazgec seceneklerinden baska birsey yok.

Son olarak, 3.gun de, Papara Topluluk'ta konumu onaylamazlarsa,Papara Destek adresine e-mail gonderecegim, bakalim sorularima cevap verecekler mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı