SmileeFate
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Monitör: AOC 2260WG5 75Hz
Anakart: MSI MPG Z490 Gaming Plus
İşlemci: Intel(R) Core(TM) Intel i5-10600
Sıvı Soğutma: Lian Li Galahad 240
Ekran Kartı: PNY GeForce RTX 4060 Ti 8GB
Bellek: XPG Gammix D30 (2X8) 3200Mhz CL16
Depolama: 1+1 TB HDD - Adata Su630 240 GB - Kioxia 1 TB SSD
Ekipman: Logitech G PRO X 7.1 - Corsair K55 RGB PRO️️ - Bloody V7 - Monster Pusat Pro Bluetooth Gamepad
Madem NFC ve hologram onay zorunlu, bunu acik bir sekilde, yas fark etmeksizin onay zorunludur, seklinde yazamazlar miydi? Boyle oldugu ortaya cikti, bilseydim, hiç bulasmazdim.
Onceki yorumlardan birinde yazmistim: Papara.com'daki hesaptan, para yatir kismindan, herhangi bir hesap numarasi alamiyorum.sozlesmeli ol veya vazgec seceneklerinden baska bir şey yok.
Papara'da 3 farklı hesap tipi mevcut, bunlar onaysız, onaylı ve sözleşmeli hesap tipleridir. Her hesap tipi içinde farklı şekillerde doğrulama yöntemleri gerekmektedir. Örneğin hesaba kimlik doğrulaması yapmazsanız onaysız hesap kullanırsınız, sadece kimlik doğrulaması yaparsanız onaylı hesaba geçersiniz, reşit bir birey olarak Papara'dan Papara Card alırsanız veya hesabınızı NFC ile doğrularsanız sözleşmeliye geçiş yaparsınız.
Elbetteki tüm bunları ve 18 yaş altı için olan kriterleri fark farklı şekillerde yazabilirlerdi ancak, firma olarak herkese uygun olabileceğini düşündükleri şekillerde yazmaları gerekir. Ha burada siz istediğiniz adımda istediğiniz sorunun cevabını belki uygulama/site üzerinden alamamış olabilirsiniz fakat tam buradada destek ekibi devreye giriyor. Gerek sosyal medya ekibi, gerek mail ekibi ve gerek de kullanıcı destek merkez ekibi olsun sorulara olabildiğince açık bir şekilde cevap veriyorlar. Şahsen her iletişime geçtiğimde sorularımın cevaplarını net bir şekilde alabiliyorum.
Tüm bunlara ek olarak da aslında sorduğunuz ve/veya soracağınız soruların çoğunluğu Papara'nın SSS sayfasında cevaplandırılmış bir şekilde bulunmakta. Dilerseniz orayada göz gezdirebilir veya sorularınız için güncel ve net bilgiler alabilmek adına resmi destek kanalları üzerindende Papara ile iletişime geçebilirsiniz.