Cars 3 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sadece tahmin yürüttüm pit ekibi de olabilir fakat dizinin ismindede geçen "dancing" yani dansçılarda olabilir.
Bence filmin sonunda Cruz eğitmenliğine devam etse ama eğittiği yarışçılar yeni nesil yarışçılar falan olsa kader iyice değişmişti ve yeni filmin hikayesi dahada iyi olabilirdi. Ama o zaman McQueen yeni nesil olmadığından dolayı iş yürümezdi.
 
Ayrıyeten 4. filmin geleceğine dair bir kanıt daha şu ki dizinin teaser'ında bulunan bu görsel:
Göreceğiniz üzere McQueen yarış lastiklerini hala çıkarmamış ve maviyle yuvarlak içine aldığım kişilerde muhtemelen Cruz'un pit ekibi.

Eki Görüntüle 1027202
McQueen henüz emekli olmadı. Sadece bir süreliğine Cruz'un pit ekipliğini üstlendi.
 
En sevdiğim animasyon serisi olmasına rağmen ben cruze ramirez diye eğitmenin yarışçı olmasını istemiyordum ve sonunu beğenmedim. McQueen ile tanıştık. Bu animasyon filmi ya. Yani sanki motoru yükseltseler ve birkaç modifiye ile yeni nesil yarışcılardan daha hızlı olabilirdi. Bir çocuk bir filmden ne bekler. Hem modifiyeli mcqeen in çıkışta oyuncaklarını alırdık çocuklara. Daha çok ilgisini çekerdi herkesin. Cars 2 resmen ajan filmi olmuş zaten. Cars 1 bence en iyisiydi. Bunların hepsi çok güzel ama özellikle Cars 3'ü beğenmedim. 4 çıkarsa umarım toparlarlar. Toparlamak da çok basit. Cruze Ramirez iyi bir yarışçı olup başka ülkeye gidiyor onu Dinoco alıyor. McQueen de tekrar yarışmayı özenip donanımını yükseltiyor ve yarışlara geri dönüyor.
 

Geri
Yukarı