Kurulumun en başında iken USB ile ilgili sorun yaşadığım için USB 2.0 bir bellek ve bilgisayarın sadece USB 2.0 portlarını kullanarak başlamıştım kuruluma. Akabinde USB ile ilgili bir sorun olmadan tüm aşamaları tamamladım, bu adıma kadar sorun olmamıştı.
BIOS'da AHCI olarak ayarlı.
3. ve 4. sorun için ben bir rehbere göre bütün aşamaları yaptım. Rehberi hazırlayan kişi disk bölümleme, isimlendirme vb. ne yapılması gerektiğini göstermiş. Onun adımlarını izledim ve her şey düzgün gidiyordu. Bu sebeple özellikle bir biçimlendirme olmadı. Fakat yanlış olsa idi 2 saatten uzun süren SSD içine bir şeyleri kuran bir bölüm var, o olmazdı diye düşünüyorum.
"2 saatten uzun süren SSD içine bir şeyleri kuran bir bölüm var."
Hangi rehberi izlediğinizi bilmediğim için, haliyle de hangi adımları yaptığınızı bilmiyorum. O yüzden bir şey diyemeyeceğim. Rehber bize mi ait acaba?
"2 saatten uzun süren SSD içine bir şeyleri kuran bir bölüm var."
Hangi rehberi izlediğinizi bilmediğim için, haliyle de hangi adımları yaptığınızı bilmiyorum. O yüzden bir şey diyemeyeceğim. Rehber bize mi ait acaba?
Şu rehberi kullandım ve adım adım ilerledim. Rehberdeki "Şimdi sıra geldi en son adıma. Şimdi sistemimizi son kez USB ile başlatıyor ve "Boot macOS from HighSierraAMD" seçeneğini seçiyoruz." adımını yaptığımda bu hatayı aldım. Bundan önceki tüm adımları yapmıştım.