Giyim Casio A158WA-1DF Retro Unisex saat 889TL!

Makaleler
14
Yer
Antalia
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv
Meslek
Grafiker/Fotoğrafçı

Tekrar 950TL'ye düşmesini bekliyordum almak için ama daha çok düştü fiyatı. Arkadaşlar Casio için bedava fiyat. Kaçırmayın!

Satıcı ve gönderici Amazon. O yüzden orijinallik konusunda endişeniz olmasın.

1763146936894.png

Son düzenleme:
300-400 daha çıkıldığında bu fiyat bandında Casio'da tercih edilebilecek farklı güzel modeller var mı? Varsa hangi modeller? Duruma göre bu saati tercih edebilirim.

300-400 daha çıkıldığında bu fiyat bandında Casio'da tercih edilebilecek farklı güzel modeller var mı? Varsa hangi modeller? Duruma göre bu saati tercih edebilirim.

Hocam ben genelde analog saat kullanamadıgım için bu saat türlerine bakıyorum o yüzden diğer türlerle alakalı bir fikrim yok. Ancak 168-169 modelleri var bunun daha yeni nesili. Analog olarak şu model hosuma gidiyor belki alabilirim ileride.

Şu anda mevcut değil yazıyor, şimdiden bitirmişler mi?

Konunun onaylanması 15dk sürdü. Bitti hemen...

Bu tarz bir saat ariyorum. Baggy giyiyorum genelde mavi beyaz takılıyorum bu renkli bir saat alsam gider mi acaba?

Ürün tükendi hocam. Ancak 1000-1200 arasında Trendyol, Hepsiburada gibi sitelerde hala mevcut. Bence bu fiyatlarınıda hak ediyor. Baggy tarzları içinde uygun bir saattir. Öneririm.

Bunun makbul olanı 159wa dır ama tabii bedava fiyata bırakmamışlar

Bazen stoklar ansızın yenilenebiliyor hocam. Almayı düşünüyorsanız ara ara linke bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı