D dareyn Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #1 Arkadaşlar kolay gelsin, Casio FX 991 es Plus hesap makinesinde 2x3'lük bir determinant hesabı nasıl yapılır biliyor musunuz? Aradım taradım ama bulamadım bir yerde yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar kolay gelsin, Casio FX 991 es Plus hesap makinesinde 2x3'lük bir determinant hesabı nasıl yapılır biliyor musunuz? Aradım taradım ama bulamadım bir yerde yardımcı olur musunuz?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.980 Makaleler 8 Çözümler 263 Yer İstanbul 15 Mart 2024 #2 Determinant, sadece kare matrislerde bulmak için geçerli değil miydi? Kare matrisler için, menü seçeneğine gelip 4'e basın. Matris tipini A seçip matris değerlerini girin. Sonucu otomatik determinantı veriyor.
Determinant, sadece kare matrislerde bulmak için geçerli değil miydi? Kare matrisler için, menü seçeneğine gelip 4'e basın. Matris tipini A seçip matris değerlerini girin. Sonucu otomatik determinantı veriyor.