Diğer Casio G-Shock GA-100-1ADR Erkek Saati 3612 TL

@danSK Model değil de bakman gerekenleri söyleyeyim zira aşırı fazla saat var ve saatin güzelliği biraz kişisel bir şey :D. İnce bilek için 40mm çap civarında saatler iyi duracaktır. 43-44mm çaplı saatlerin üstüne pek çıkma. 35-36mm ve aşağısı da kadın saati klasmanına giriyor. Tam ortasını tutturursan iyi olur. Marka olarak ise eğer bütçen 5K ve aşağısında ise Casio kesinlikle üzmez. İstediğin modeli alabilirsin. 5K üstü ise otomatik saat klasmanına giriyor. Seiko'nun otomatik saatleri vardı o fiyatlarda onlara bakabilirsin.
Çap konusunu hiç bilmiyordum, ona bakayım direkt ben o zaman beğendiğim modellerde :) çok çok hoşuma giden bir model olursa 5k üzerine çıkabilirim ama otomatik saat nasıl oluyor ki Seiko'da? :eek: teşekkür ederim bu arada :)

Bileği ince olanlar için model önerebilir misiniz peki?😊

Duro'dan sonra daha ince ve hoş tasarıma sahip bir saat daha gelmişti ama su geçirmezliği Duro'ya göre daha kötüydü. Yine mdv-xxx serisinde olması gerek. Bütçeyi belirtirsen daha fazla yardımcı olabilirz belki.

Çap konusunu hiç bilmiyordum, ona bakayım direkt ben o zaman beğendiğim modellerde :) çok çok hoşuma giden bir model olursa 5K üzerine çıkabilirim ama otomatik saat nasıl oluyor ki Seiko'da? :eek: teşekkür ederim bu arada :)

Bu nimetleri şu videoyla cevaplayabiliriz.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı