Casper Bilgisayara R7 265 Ekran Kartını Taktıktan Sonra Siyah Ekran Alıyorum

cool_omer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Ben Powercolor R7 265 o.c ekran kartını almış bulunuyorum. Fakat bilgisayar açılırken Casper yazısı geliyor ama ondan sonrasında yalnızca siyah ekran. İşletim sistemim de Windows 8.1 neyden kaynaklandığını bilmiyorum.

PSU: Corsair VS450
İşlemci: Intel Core 2 Quad q9300

PSU alırken arkadaşlar 450W yeter demişlerdi ben de aldım. Eğer PSU ile bir sorun yoksa neyden kaynaklanıyordur bu? (ekran kartı bağlantılarının hepsi doğru) saygılar, cevaplarınızı bekliyorum :)

Yüksek ihtimalle anakarttan dolayı, anakart modeli nedir ? BIOS'un güncellemesi gerekecek. Eskiden kalma BIOS ise görüntü gelmemesi normal.

Anakart modelini bilmiyorum ama BIOS nasıl güncelleniyor? Bilgisayarı açmak gerekiyorsa açılmıyor da :D

Ayrıca dün, yani ilk gün, BF3 falan oynamıştım çalışıyordu ultra'da. Bugün problem olmaya başladı.

Yardımcı olacak yok mu?

Anakart modelini bilmiyorum ama BIOS nasıl güncelleniyor? Bilgisayarı açmak gerekiyorsa açılmıyor da :D

Ayrıca dün, yani ilk gün, BF3 falan oynamıştım çalışıyordu ultra'da. Bugün problem olmaya başladı.

Yardımcı olacak yok mu?

Eski ekran kartınız neydi? Ayrıca bilgisayar açılmıyor derken PC açılıyor fakat Windows mu açılmıyor, yoksa PC tuşuna bastığında mı açılmıyor?

en eski ekran kartım ati hd 4650ydi o bozuldu benim diğer pcdeki ekran kartını taktım dandik bişey nvidianın hi bi oyunu kaldırmıyor derecelendirmesi 3.6 bişeydi. bilmiyorum işte. casper yazısı geliyor başlangıçta sonra görüntü siyah ekran. neyse şimdik pcye format atıyorum yapacak bişey yok gibi görünüyor

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı