Casper C300 Pentium N3710 RAM desteği

seyhmusaykut

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sevgili arkadaşlar elimde Casper C300 Pentium N3710 1.6GHz model bir bilgisayar. Max kaç GB RAM takabilirim ve ne önerirsiniz PC'de değişiklik yapmam için. Casper'ın destek bölümünde bilgisayarın bilgilerine ulaşamadım seri numarasını girdiğimde.

Dosya Ekleri

• SPD.png
    9,1 KB · Görüntüleme: 92
Sayfasinda herhangi bir bilgi yazmiyor. 4GB destekliyor olabilir, eger ekstra RAM soketi varsa belki 8GB'a kadar cikabilir.

Bende baktım oraya ama MHz bilgisi falan yazmıyor. Tam olarak MHz ve maç kaç GB yükseltebilirz öğrensek yapacaz. Bazı firmalar bilgilerini vermiş onlarda kolaylıkla yükseltme yapıyoruz ama bu firma eksik bilgi verince istediğimiz yükseltmeyi yapamıyoruz.

1600MHz 4GB RAM takili olmasi gerekiyor. Eger laptop kullanan bir yakininiz varsa ve 1600MHz RAM elinde bulunuyorsa odunc almayi deneyin.

1600MHz 4 GB RAM takili olmasi gerekiyor. Eger laptop kullanan bir yakininiz varsa ve 1600MHz RAM elinde bulunuyorsa odunc almayi deneyin.

Var şu an elimizde 1600 MHz misal 4 GB değil de 8 GB veya 1600-2666 MHz falan takabiliyor muyuz? Bizim merak ettiğimiz konu şu an bu ek olarak nelerde başka değişiklikler yapabiliriz.

Var şu an elimizde 1600 MHz misal 4 GB değil de 8 GB veya 1600-2666 MHz falan takabiliyor muyuz? Bizim merak ettiğimiz konu şu an bu ek olarak nelerde başka değişiklikler yapabiliriz.
2666MHz RAM'ler DDR4, sizin sisteminiz DDR3 bu yuzden takamazsiniz. Ayrica islemcinin sitesinden baktim ve maksimum 8 GB, 1600MHz RAM'leri destekliyor. Bilgisayarinizda hali hazirda 4GB var, yanina bir 4GB daha takabilmeniz gerekiyor pratikte.

Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…