Aybat Hectopat Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 61 20 Kasım 2020 #1 Merhabalar Casper C500 alacağım fakat SSD takmak istiyorum. Bu Laptop'un M.2 desteği var mıdır yoksa zorunlu olarak HDD'yi sökmek mi zorundayım? Laptop'un özellikleri: Intel Core i5-6200U. 8 GB RAM. NVIDIA GT 940M ekran kartı. 1TB HDD.
Merhabalar Casper C500 alacağım fakat SSD takmak istiyorum. Bu Laptop'un M.2 desteği var mıdır yoksa zorunlu olarak HDD'yi sökmek mi zorundayım? Laptop'un özellikleri: Intel Core i5-6200U. 8 GB RAM. NVIDIA GT 940M ekran kartı. 1TB HDD.
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #2 Aybat dedi: Merhabalar Casper C500 alacağım fakat SSD takmak istiyorum. Bu Laptop'un M.2 desteği var mıdır yoksa zorunlu olarak HDD'yi sökmek mi zorundayım? Laptop'un özellikleri: Intel Core i5-6200U. 8 GB RAM. NVIDIA GT 940M ekran kartı. 1TB HDD. Genişletmek için tıkla... Başka bir konudan buldum arka kapakta böyle bir slot varsa var demektir. Dosya Ekleri m2 slot.jpg 153,7 KB · Görüntüleme: 320 Artı 0 Eksi
Aybat dedi: Merhabalar Casper C500 alacağım fakat SSD takmak istiyorum. Bu Laptop'un M.2 desteği var mıdır yoksa zorunlu olarak HDD'yi sökmek mi zorundayım? Laptop'un özellikleri: Intel Core i5-6200U. 8 GB RAM. NVIDIA GT 940M ekran kartı. 1TB HDD. Genişletmek için tıkla... Başka bir konudan buldum arka kapakta böyle bir slot varsa var demektir.
KS KS Aybat Hectopat Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 61 20 Kasım 2020 #3 Cevap için teşekkürler fakat Laptop'u daha satın almadım ve bunu sökmeden öğrenmenin bir yolu yok mudur? Artı 0 Eksi
Cevap için teşekkürler fakat Laptop'u daha satın almadım ve bunu sökmeden öğrenmenin bir yolu yok mudur?
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #4 Aybat dedi: Cevap için teşekkürler fakat Laptop'u daha satın almadım ve bunu sökmeden öğrenmenin bir yolu yok mudur? Genişletmek için tıkla... Hocam aynı modelin hepsinde aynı şeyler vardır alacağınız linki atın oradan özelliklere bakayım ben ya da 2. el ise adama sorun açabilir mi diye. Artı 0 Eksi
Aybat dedi: Cevap için teşekkürler fakat Laptop'u daha satın almadım ve bunu sökmeden öğrenmenin bir yolu yok mudur? Genişletmek için tıkla... Hocam aynı modelin hepsinde aynı şeyler vardır alacağınız linki atın oradan özelliklere bakayım ben ya da 2. el ise adama sorun açabilir mi diye.