Casper CD.CRF-G322A Nasıldır?

M5a97 r2.0 Anakart Fx6300 İşlemci Corsair 4gb 1600mhz Ram 500W Psu'lu kasa Gtx750 ti , Gtx660 , ti Gtx660 , R9 270x ekran kartı , 500 gb bir hdd hafta sonu indirimiyle 1450-1500 tl civarı yapar apu bilgisayardan iyidir.

Benim bildiğim o işlemciye ekran kartı gerekmiyor, kendi ekran kartı yetiyor. Bütçeyi aşamam. Önerin için teşekkürler. Değerlendireceğim...
İntel pentium sistem iyidir daha sonra haswell i3, i5 ve i7 işlemciye geçebilirsin. 8 gb rame gerek yok, 4 gb yeterli.

Pentium çok eski. Güvenmek istiyorum ama Güvenemiyorum.

Benim bildiğim o işlemciye ekran kartı gerekmiyor, kendi ekran kartı yetiyor. Bütçeyi aşamam. Önerin için teşekkürler. Değerlendireceğim...

İşlemcinin dahili ekran kartı iyi ama ikinci bir ekran kartı eklendiğinde performansı neredeyse 2 katına çıkıyor. Ama ben İntel sistemi öneririm. Grafik performansları hemen hemen aynı olacak ama işlemci gücü olarak G3220 daha önde.

O zaman rami 4 gb yapın. Anakartı da msi h81m-p33 yapın. Geri kalan paraylada i3 4150 alın. Ama pentium işlemci bildiğimiz pentium değil. İntel i3 işlemcinin hyper threading teknolojisi olmayan hali. :)
sizce pentium g3220 yeterli olur mu oyun ve hız bakımından ?

İşlemcinin dahili ekran kartı iyi ama ikinci bir ekran kartı eklendiğinde performansı neredeyse 2 katına çıkıyor. Ama ben İntel sistemi öneririm. Grafik performansları hemen hemen aynı olacak ama işlemci gücü olarak G3220 daha önde.
önce a10 alıp ondan sonra ekran kartı alsam olur mu sizce ?

Bu arada topladığım sistemde lowda bile olsa açabilecek oyunlar var mıdır? Nelerdir? Kasmaması yeterli benim için

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı