Casper CD.VTI3470G nasıldır?

  • Konuyu başlatan Floydian
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 2B
F

Floydian

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar. Mevcut antika masaüstü bilgisayarımı hemen hemen baştan yaratmak istiyorum. Orta sınıf bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum ancak ekran kartları hakkında pek bir fikrim yok. Şimdi sizin yardımınıza ihtiyacım var. Bilgisi olan arkadaşlardan makul fiyatlı ekran kartları hakkında bilgi istiyorum ama yeni bir kart olması değil. Derdim eski de olabilir ama piyasadaki fiyat/performans olarak güçlü stabilizasyonu sağlanmış başımı ağrıtmayacak bir kart arıyorum. Dediğim gibi canavar gibi bir şey toplamıyorum ne de olsa.
 
1500 civarı. şu ankiler mi eğer şu ankileri soruyosan sormana gerek bile yok anakartım p5vd2-vm işlemcim pentium 4 tek çekirdek 3.0 ghz ve 4 gb ram.

- - - Güncellendi - - -

Bu bilgisayar paneli de olduğu için fiyatı iyi geldi bana sizce nasıl VATAN COMPUTER - CASPER - INTEL CORE

Toplama PC yapman senin için daha makul olur. Linkteki PC' yi alırsan oyunları düşük grafikle oynayabilirsin. Toplama her zaman daha iyidir. İstediğin parçaları uygun fiyatlarda seçip topladığında zaten farkı anlarsın. Uyumlu parçaları almaya bak derim. Örneğin: M5A97 R2.0 anakart, FX-X6 6300 işlemci, HD7850 2GB ekran kartı, CX 600M PSU ile oyunları üst düzey grafiklerle oynayabilirsiniz.
 
Gerçekten şöyle kaba bi hesap yaptım daha yüksek performans daha ucuz oluyor. Çok teşekkür ederim. Birkaç şey daha var aklıma takılan. Kasam son derece uyduruk. Daha dogrusu standart kasa, hiçbir ekstrası olmayan. Böyle bir sistem için farklı bir kasa almam gerekir mi. Bir de hdd'im 40 gb, RAM'im çok düşük. CD-rw var hala optik sürücü olarak bunların uyumluluk gibi bir problemi olmaz di mi? Yani istediğim markayı takabilirim?
 
Kasanız uyduruk dahi olsa idare edebilecek bir şeyse kalabilir. HDD SATA mı IDE mi? Bence değiştirmişken eğer HDD ve Cd-RW (DVD-RW alın) IDE ise SATA olanlarını alın 40GB HDD çok düşük. En az 500GB alabilirsiniz. RAM'i de en az 4GB 1866 MHZ alırsanız alacağınız performans çok çok iyi olacaktır.

Not: Hava akımı ve kablolama yönünden kasa almanız faydanıza olacaktır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı