Casper CD.VTI4770B Kasa Sizce İyi mi?

2012'den Sonra Çıkan Oyunları Ne Kadar Verim Alarak Oynayabilirim?

• Oy verenlerin toplamı
    33
Casper almaktansa sistem toplamak çok daha mantıklı. Gtx560 çok kalitesiz bir markanın üretimidir büyük ihtimalle.

Nvidia benim gözümde 1.sıradadır. Söylemek istediğim o değil. Örneğin bir kartı asus da üretiyor msi da. Ancak casperın seçtiği marka bu markaların yanından bile geçemez.

R9 290 PCS+/Tri-x
FX-8320
212 Evo/212x Hava Soğutma
1TB WD Blue
8GB(2x4) Gskill 1600MHz CL9
Corsair Kasa 300R 80+ 600W
M5A97 2.0 Ana Kart

Vatan %30 İndirim ile 3000 TL'den az gelir. Önerdiğim bu sistem F/P kralı ve yapılacak değişiklikler zevke bağlı. Harddisk tartışacaklar lütfen BURAYI ve Vatan'daki yorumları okusun.

Valla o linkteki PC ile CoD Ghosts oynarsın bir taraftan kazığı yersin. O fiyata gül gibi PC toplanır. i7 4770 in yanında GTX 560 nedir abi :((

Marka kasa alma kendin topla. Eğer kendin toplayamassan vatanbilgisayardan toplattırabilirsin. Benim vatanbilgisayardan kasa toplattırıp çok memnun kalan arkadaşım var.
Teşekkürler Önerini Deneyebilirim :)

Valla o linkteki PC ile CoD Ghosts oynarsın bir taraftan kazığı yersin. O fiyata gül gibi PC toplanır. i7 4770 in yanında GTX 560 nedir abi :((
Aynen Kardeşim Bende Orda Aklım Kaldı. GTX 770 Gibi birşey olsaydı neyse derdim ama gerçekten de o paraya GTX 560 Çok Az :/

NVIDIA çok kalitesiz gerçekten(!) :(
Bence NVIDIA alanının En iyisi. Ama GTX 560 2000 TL'lik Bir Pcye Göre Az...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı