Çözüldü Casper CKY-3632 BT45V-F Fan Sesli Çalışma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

1xxmesutxx1

Hectopat
Yer
Tavşanlı/Kütahya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Sistemimde 10.11.4 sürümü kurulu. DSDT yamalarının çoğunu yaptım. (Nvidia ekran kartını kapatma ALC269 ses kartı için yama, Batarya göstergesi yamaları vs. ) Doğal güç yönetimi rehberini de uyguladım. Ancak fan bilgisayarın ısınmamasına rağmen çok aşırı derecede sesli çalışıyor. Ve ayrıca batarya ancak 1:30 dakika dayanıyor. (Windows 10 Build 10536'da 2:30 dakika süre alıyorum). Bu sorunları nasıl çözebilirim? Yardımlarınız için teşekkürler.

Sistem Özellikleri :
Intel Core i7 3632QM Ivy Bridge işlemci
Realtek RTL8111 LAN
Atheros 5B95 WiFi Kartı
Nvidia Optimus GT630m Ekran kartı
Intel HD4000 Dahili Ekran kartı
Realtek ALC269 Ses Kartı

Son düzenleyen: Moderatör:
O yamaları denedim hocam ben. (misc_LidPoll) yamasında [object does not exist (\_SB.LID0._LID) ve object does not exist (\_SB.LIDo)] hatalarını veriyor. Bu hataları nasıl düzeltebilirim ? (misc_Lid_PRW) yamasını ise tanımadığı için ekleyemedim. Diğer misc yamalarını ise sisteme uymadığı için eklemedim.

Kod:
#Maintained by: RehabMan for: Laptop Patches
#misc_LidPoll.txt

#
# Work around for non-working LID notification.
#
# EXPERIMENTAL
#
# In order for this to work, you must install ACPIPoller.kext
#

into device label LIDP remove_entry;
into definitionblock code_regex . insert
begin
Device (LIDP)\n
{\n
    Name (_HID, "FAN00000")\n
    Name (PLID, 0xFFFF)\n
// Poll for _LID status changes, notify if different\n
    Method (FCPU, 0, Serialized)\n
    {\n
         Store(\_SB.LID0._LID(), Local0)\n
        if (LNotEqual(Local0, PLID))\n
        {\n
            Store(Local0, PLID)\n
            Notify(\_SB.LID0, 0x80)\n
        }\n
    }\n
}\n
end;
Buradan silmeyi denedim ama kodu yama olarak tanımadı tam olarak neyi silmem gerekiyor? Ya da LIDyi tanımlayabilir miyiz DSDTde ?
Buda benim DSDT: DSDT.aml.zip

Eve gidince dsl uzantısıyla debeyecrğim hocam

DSDT.dsl olarak denedim hocam. [object does not exist (\_SB.LIDo)] bu hatayı veren yeri sildiğimde hata kayboluyor. [object does not exist (\_SB.LID0._LID)] bu hatayı sildiğimde ise [10585, 6066, Method local variable is not initialized (Local0) ve 10587, 6066, Method local variable is not initialized (Local0) ] olmak üzere iki kere aynı hatayı veriyor.

Tamamdır sorunu ben çözdüm şimdi hocam sorun ssdt dosyamdan kaynaklanıyormuş. Teşekkür ederim ilgi alakanız için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı