Casper Excalibur 200 Hz vs Samsung CRG5 Curved 144 Hz

Arda321

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller, yeni bilgisayar topluyorum acaba ikisi arasındaki fiyat farkına Excalibur almak mantıklı mı yoksa Samsung almak mı mantıklı? Aradaki fiyat farkına deger ise eger Excalibur alacağım.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    486,2 KB · Görüntüleme: 51
  • Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    388,9 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de leş gibi. Alınmaz. Sorunlarını anlatmak istemiyorum. O derece kötüler. Çöp monitör mezarlığında ASUS TUF VG247Q1A ve Odyssey G3 ile beraber ilk 4 sırayı alırlar.

Bütçe ne?

Hocam çok bütçem yok en fazla 2900.

Ben öyle profesyonel oyun oynayan biri değilim bana 75 Hz de yeter ama 75 Hz monitörler 2200 TL civarında onun yerine bir 250 veya 600 TL daha koyup daha yüksek Hzli ve daha kaliteli monitör alırım diye 75 Hz'den vazgeçtim.

Hocam çok bütçem yok en fazla 2900.

Ben öyle profesyonel oyun oynayan biri değilim bana 75 Hz de yeter ama 75 Hz monitörler 2200 TL civarında onun yerine bir 250 veya 600 TL daha koyup daha yüksek Hzli ve daha kaliteli monitör alırım diye 75 Hz'den vazgeçtim.

Bütçen zaten IPS almaya yetmiyor. Düşük Hz'de istemiyorsan VA panele mahkum kalıyorsun.
Philips 242E1GSJ/27 Monitör bunu önerebilirim.

Hocam peki Excalibur nasıl daha yüksek Hz değeri var genellikle CS:GO oynuyorum.

Casper'ın milleti düdüklediği bir monitör o.
200Hz yazmışlar ama leş bir görüntüye sahip. Monitörden anlamayan çoluk çocuğa satıyorlar işte. Gözlerini ve oyun keyfini düşünüyorsan almamanı öneririm. Fason bir cihaz çünkü.
Diğer markaların yüksek Hz'li modelleri pahalıyken neden bu ucuz? Az kafa yorsan anlarsın. 👍

Casper'ın milleti düdüklediği bir monitör o.
200Hz yazmışlar ama leş bir görüntüye sahip. Monitörden anlamayan çoluk çocuğa satıyorlar işte. Gözlerini ve oyun keyfini düşünüyorsan almamanı öneririm. Fason bir cihaz çünkü.
Diğer markaların yüksek Hz'li modelleri pahalıyken neden bu ucuz? Az kafa yorsan anlarsın. 👍
Kullanma şansım oldu ama 165 Hz modelini, internet kafede. Renkleri xr çok cansız, 768p monitörüm biraz daha iyi renkler veriyor. Bunu da söylemeliyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı