Casper Excalibur 27" 1ms 144Hz Quad HD monitör nasıldır?

Birincisi, Evkur'dan hiçbir şey alınmaz.
İkincisi, Casper'a para verilmez.
Üçüncüsü,
STOK ADETİ İLE SINIRLIDIR. AKSESUAR TAMDIR , DIŞ AMBALAJ NORMAL , KILCAL/HAFİF ÇİZİKLER OLABİLİR, CİHAZ TEŞHİRE AÇILMIŞTIR.

GARANTİ SÜRESİ FATURA KESİLDİKTEN SONRA BAŞLAMAKTADIR. TEŞHİR ÜRÜNLERDE İADE KABUL EDİLMEMEKTEDİR.
Resmen nitelikli dolandırıcılık.


Ayrıca daha iyi seçenekleri var.
https://www.hepsiburada.com/acer-pr...lay-wqhd-ips-g-sync-oyuncu-monitor-p-bd805150 gibi.
 
Merhabalar bir arkadaşım monitör almak istiyor fakat sadece bu monitörü alıp almaması gerektiğini merak ediyor.
Bütçesin sorduğum halde sadece bu monitörü istediğini ve nasıl olduğunu sordu.
Casper Excalibur 27" 1ms 144Hz Quad HD Gaming Monitör Siyah
Açıklamayı okudunuz mu okuduğunuz halde bu konuyu açtıysanız evkur babasına bile iyi ürün vermiyor. Siz nakit taksitle almak istiyorsunuz anlasılan ondan evkurdasınız ama yanlış adres bana kalırsa üründende ordanda uzak durun.
 
Ben bu monitörü kullanıyorum çok uygun fiyata bulduğum için almıştım. Çok kaliteli bir monitör değil dürüst olayım renk kalitesi düşük kalıyor kırmızıyı pembeye yakın bir renk tonunda gösteriyordu bayağı bir ayar yaptığımda düzeldi ama diğer renklerin kalitesi bozuluyor doğal olarak. Biraz uğraşırsanız mükemmel değil ama iyi bir seviyeye getirebilirsiniz. Ses kalitesi çok kötü 😀 ama zaten kulaklık ya da ses sisteminiz var ise kullanmıyorsunuz. Işık süzmesi falan yapmıyor ama pivot kısmı ile kafa kısmı çok hassas. Ufak dokunuşlarla bilemonitörün duruş şeklini değiştirebilirsin bu biraz sıkıntı masaya çarpsan monitörün duruş şekli değişiyor. Ama 2K 144 Hz dediğim gibi çok çok uguna bulmuştum 2K gibi bütçem yettiği için almıştım tam bir F/P ürünü denemez ama çok da kötü denemez idare eder. Arka LED'leri ile şık duruyor. Monitörün ortasında alta doğru bir LED daha var o simge yansıtıyor ama çok belli olmuyor. Ben genelde her oturduğumda LED'leri kapatıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı