emrek12152
Hectopat
Daha fazla
Aynen. Peki hocam garantisine göndersem takma ihtimalleri var mı ? takarlarsa kaç paraya gelir ? Bu Arada cevapladığın için teşekkürler.Dikkatli bakarsan depolama bölümünde;
1000 GB SATA
1000 GB SATA + 256 GB SSD
olarak ayrı yazıyor seninki SSD olmayan versiyon olabilir.
hocam garantiyle ilgili bir olay değil fakat monster gibi firmalar belli bir ücret karşılığı sonradan donanım yükseltmesi yapıyor teknik servisle görüşme imkanın olursa bir sor bence.Aynen. Peki hocam garantisine göndersem takma ihtimalleri var mı ? takarlarsa kaç paraya gelir ? Bu Arada cevapladığın için teşekkürler.
Sağ olun Hocam zaten servise gidicektim.Böyle şeylerde bilgim olmadığı için sormak istedim.Tekrar Çok Sağol.hocam garantiyle ilgili bir olay değil fakat monster gibi firmalar belli bir ücret karşılığı sonradan donanım yükseltmesi yapıyor teknik servisle görüşme imkanın olursa bir sor bence.
önemli değil hocam iyi akşamlar.Sağ olun Hocam zaten servise gidicektim.Böyle şeylerde bilgim olmadığı için sormak istedim.Tekrar Çok Sağol.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.