Casper Excalibur G770 kullanıcı hatası nedeniyle uyku moduna alma

Hesolian

Zeptopat
Katılım
3 Aralık 2021
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hepinize merhabalar. Bugün saat 11:20 gibi Casper Excalibur G770 bilgisayarımı çalıştırdım. Dakikalar boyunca siyah ekranda kaldı. Ne kapatabildim ne de kendisi açıldı. En sonunda Casper teknik Destek'i aradım. Sağ olsunlar yardım ettiler bilgisayarım açıldı ve şu an kullanabiliyorum. Aç/Kapat tuşuna 10-15 saniye basınca kapandı ve açtım sonra da. Fakat sorunu sorunca, “kullanıcı hatası nedeniyle bilgisayar kendisini korumak için uyku moduna almış” dediler. Bu olay nedir? Neden olur? Cevaplarsanız sevinirim.
 
Hepinize merhabalar. Bugün saat 11:20 gibi Casper Excalibur G770 bilgisayarımı çalıştırdım. Dakikalar boyunca siyah ekranda kaldı. Ne kapatabildim ne de kendisi açıldı. En sonunda Casper teknik Destek'i aradım. Sağ olsunlar yardım ettiler bilgisayarım açıldı ve şu an kullanabiliyorum. Fakat sorunu sorunca, “kullanıcı hatası nedeniyle bilgisayar kendisini korumak için uyku moduna almış” dediler. Bu olay nedir? Neden olur? Cevaplarsanız sevinirim.
 
Bununla ilgisi olduğunu pek sanmıyorum. Benim bilgisayarım direk açılmıyor. Kendisini korumak için uyku moduna almış ve çıkmamış.
 
Statik elektrik birikmesi olabilir. Güç tuşuna basılı tutup kapandıktan sonra tuşu bırakmadan 10-15 saniye daha basılı tutulduğunda bilgisayar bir nevi kendini arındırıyor. Eğer kullanıyorsanız klavye aydınlatmasının renginin fabrika ayarlarına döndüğünü görürsünüz. Bu işlemi yapmadan önce şarj aletini çıkarmak daha iyi olacaktır.

Teknik destek çalışanlarının içinde bu işlerden gerçekten anlayan biri var mı merak ediyorum fakat ne zaman onlarla iletişim kurmaya çalışsam insanları saf yerine koyup teknik ayrıntıya giremiyorlar.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı