Çözüldü Casper Excalibur G770 undervolt nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

şefaattin

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Excalibur G770 kullanıyorum.
Özellikler.
  • RTX 3050.
  • 16 GB RAM.
  • i7 12650H.
Hiçbir bilgim yok undervolt la ilgili. Bu özelliklere göre ne yapmalıyım işlemci kullanımını vesaire. Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Bu işlemciye undervolt yapılamaz çünkü voltaj regülatörü yok. Bundan farklı yapacağınız işlemler undervolt değildir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şunu uygulayabilirsiniz.

Şöyle yapsam olur mu mesela, ben CS 2 oynuyorum yaptığım ayar CS de iyi performans verdi diyelim daha ağır bir oyun oynadığımda arttıracağım. Bu şekil yapayım mı?
Ekran kartım da fazla ısınıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şunu uygulayabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işlemciye undervolt yapılamaz çünkü voltaj regülatörü yok. Bundan farklı yapacağınız işlemler undervolt değildir.

Çözüm
Ne yapmalıyım?

Videodaki gibi güç limiti koymak tek seçenek eğer cihaz cok sıcak çalışıyorsa, FPS düşürmüyor dese de videoda da belli olduğu gibi %1 FPS'e etki ediyor. Bu da kısmen oyunlardaki droplara ve performansa etkisi var. Cihaz kaç derece çalışıyor?

Videodaki gibi güç limiti koymak tek seçenek eğer cihaz cok sıcak çalışıyorsa, FPS düşürmüyor dese de videoda da belli olduğu gibi %1 FPS'e etki ediyor. Bu da kısmen oyunlardaki droplara ve performansa etkisi var. Cihaz kaç derece çalışıyor?

93-97 101'i de gördüğüm oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı