Casper Excalibur G780 ışık sızması

Bence yollamanıza gerek yok. Değiştirilecek panelde de sızma olacağına adım gibi eminim. Zamanla gözünüz alışıyor görmüyor zaten. Vakit kaybı olur sadece.

Haklısınız ama bu durumu kabullenmem için teknik servise gidip gelmesi lazım yoksa beni rahatsız eder bu durum, o yüzden benimle alakalı ama yine de fikriniz ve bilginiz benim için değerli, teşekkürler.

Karanlık ortamda Işık sızması hissetmeyeceğiniz tek panel AMOLED panellerdir
Görselde tamamen karanlık odada kullandığınız için hissetmemeniz mümkün değil.

IPS panellerin durumu böyle ve karanlık ortamda koyu temalı renklerde kendisini belli ediyor.
Acer Nitro 5 için çoğu kullanıcı bu nedenden ürünü servise yolluyordu, artık Acer resmi siteye durumun normal olduğu hakkında bildirim yayınladı.

ıhpoetü.png

Yazının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.
.

Eğer rahatsız oluyorsanız mümkün olduğunca ışık bulunan ortamda kullanın.
Ürünü servise yolladığınızda muhtemelen " Gaming modda 90° üzerine çıkıyordu sorun yok deyip geri gönderdiler "bununla aynı durum geçerli olacak çünkü söylendiği gibi normal bir durum.

Eğer durum gerçekten canınızı sıkıyorsa direk İade edin ve AMOLED ekranlı cihazlara bakın.

Benim de G780 bilgisayarım var daha alalı bir ay oldu aynı sorun benim de başıma geldi. Servise göndermiştim bugün elime ulaştı aynı sorun devam ediyor. Servis LCD'yi değiştirip geri göndermiş. İlk geldiğinde ışık sızması yoktu ancak bilgisayarın kapağını kapatıp açınca tekrardan gözükmeye başladı. Üstelik bende ölü piksel de vardı. Arkadaşımın Monster bilgisayarı var onun ekranında en ufak bir ışık sızması yok. IPS panel olduğu için oluyor yorumlarına ben pek katılmıyorum o yüzden. Ama Monster bilgisayarlarda da aynı sorunu yaşayanlar var. O yüzden sanırım biraz şans işi. Yine de servise gönder derim gerekirse de iadesi için uğraş eğer gözüne batıyorsa. Ben öyle yapacağım. Dizi, film izlerken çekilmiyor.
Beyler PC'yi alalı 1 ay oluyor aldığımda film falan izliyordum gözüme batmıyordu alttaki görsellerde görüldüğü üzere PC'de ışık sızması mı var yoksa IPS panel olduğu için mi öyle? YouTube'dan gerekli videoları izledim ama tam bilgi edinemedim eğer normalse film falan izlerken gözüme batıyor rahatsız ediyor bilgisi olan yardım edebilirse çok iyi olur bir de garantilik bir durum var mı?
Resimlere tekrardan baktım o kadar olmasının imkanı yok IPS panelle ilgili bir durum değil cihazın ekranı problemli. Benimki bu kadar olmamıştı. Sizinki yazıların olduğu kısıma kadar taşıyor. Kesinlikle servise gönderin derim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı