Casper Excalibur G870 RTX 4050 laptopa monitör bağlamak

Bütçe
10000

Highward

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Casper Excalibur G870 RTX 4050, laptopum var.
Buna monitör bağlamak istiyorum.
Laptop ekranım 165 Hz, yalnızca HDMI çıkışı mevcut.

Yarın MediaMarkt'tan gidip bir monitör alacağım maksimum bütçem 10k civarı (önerilere açığım)

sorum şu;
Duyduğum kadarıyla laptopa monitör bağlayınca da FPS artışı vs gibi durumlar oluşabiliyormuş bu doğru mu?
Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Performans vs açısından, genellikle oynadığım oyunlar CS2, SCUM, RDR2 vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı laptop var Excalibur kendi 200Hz monitörünü almıştım onunls kullanıyorum kapak kapalı oynuyorum direk herhangi bir sorunu yok direk HD bağlayıp monitör ayarlarından 200 Hz ayarlayabilirsin.

Bende aynı laptop var Excalibur kendi 200Hz monitörünü almıştım onunls kullanıyorum kapak kapalı oynuyorum direk herhangi bir sorunu yok direk HD bağlayıp monitör ayarlarından 200 Hz ayarlayabilirsin.
teşekkür ederim peki msi vb gibi monitör alsam hdmi ile bağlasam bir sorun olur mu? birde çift ekran şeklinde kullandınmı hiç nasıl oluyor performansta vs

Teşekkür ederim peki MSI vb gibi monitör alsam HDMI ile bağlasam bir sorun olur mu? Bir de çift ekran şeklinde kullandın mı hiç nasıl oluyor performansta vs.

Performans etkilemiyor yani ben gözle görünür bir şey görmedim tabii ne kadar kaliteli monitör kullanırsan görüntü kalitesi o kadar iyi olur ben 2000₺ almıştım o yüzden marka pek önem vermedim.

sizdeki monitör kaç inch hangi modeldi bilgi verir misiniz?

27 inch bir monitör düşünüyorumda fikir sahibi olmak istedim

Benim kullandığım monitör bundan ama fiyatı bayağı bir yükselmiş.

Dosya Ekleri

• IMG_1690.png
    IMG_1690.png
    352,5 KB · Görüntüleme: 8
@R3Coil
Benim kullandığım monitör bundan ama fiyatı bayağı bir yükselmiş.
hocam merhaba bende de aynı laptopun 5060 olanı var monitöre bağlamak için en mantıklı yol hangisi laptopun hdmi girişi 2.1 destekliyor mu onu araştırıyordum da bağlantıyı hdmi 2.1 kablosu ile mi yaptınız gecikme var mı memnun musunuz ben de monitör bağlamayı düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı