Casper Excalibur G870 Valorant'ta düşük FPS veriyor

burak3445

Femtopat
Daha fazla  
Casper Excalibur G870 bilgisayarım var: 4060, i7-13620H, 32 GB RAM; ama Valorant’ta FPS 200’lerde geziyor. Normalde 400+ vermesi lazım. 1 ay oldu alalı; her şeye baktım, yüksek performansa aldım, güç ayarlarını gözden geçirdim, driverlar güncel. BIOS’tan yapmam gereken bir şey var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

neden böyle çok garip bu sistemin 400 falan vermesi lazım değil mi
acc gibi oyunlardada 100 alıyorum gayet iyi bir değer

işlemci oyunu hocam bu ısı ve watt değerlerini oyun içindeyken paylaşırsan daha iyi olur
soğutucun var mı? prizde mi oynuyorsun
soğutucu yok prizde oynuyorum. dediğiniz gibi herhalde işlemci oyunu olduğu için yoksa acc gibi yorucu oyunda ultra ayarlarda 70-100 arası iyi bir değer alıyorum ısı ve watt değerlerini nasıl alacağım bilmiyorum ilk bilgisayarım

Soğutucu yok prizde oynuyorum. Dediğiniz gibi herhalde işlemci oyunu olduğu için yoksa acc gibi yorucu oyunda Ultra ayarlarda 70-100 arası iyi bir değer alıyorum ısı ve watt değerlerini nasıl alacağım bilmiyorum ilk bilgisayarım

MSI Afterburner adlı bir program var öğretici videoları var basit gayet 2 3 dakikanı almaz yapması Valorant'a gir ısıdır yüktür hepsini tikle ölüm kalım gir maçın yarısı gibi SS al buraya atıver.

soğutucu yok prizde oynuyorum. dediğiniz gibi herhalde işlemci oyunu olduğu için yoksa acc gibi yorucu oyunda ultra ayarlarda 70-100 arası iyi bir değer alıyorum ısı ve watt değerlerini nasıl alacağım bilmiyorum ilk bilgisayarım
asus tuf aynı sistem özellikleri 380 fln veriyor valoda

asus tuf aynı sistem özellikleri 380 fln veriyor valoda
masaüstü sisteme bakıyorsan farklı olur ayrıyeten şunu söyleyeyim başka oyunlarda ekran kartı ve işlemci yükü artacağı için aldığın fpsler farklı olabilir pc kendini yormaz valorant işlemci oyunudur yeteri kadar kullanır ben de 5070ti var ben de cs ve valoda tam yükte kullanmak istiyorum ama yüzde 50 kullanıyor ekran kartını. hatta valoda daha da az

Masaüstü sisteme bakıyorsan farklı olur ayrıyeten şunu söyleyeyim başka oyunlarda ekran kartı ve işlemci yükü artacağı için aldığın FPS'ler farklı olabilir PC kendini yormaz Valorant işlemci oyunudur yeteri kadar kullanır ben de 5070 Ti var ben de CS ve Valorant'ta tam yükte kullanmak istiyorum ama yüzde 50 kullanıyor ekran kartını. Hatta Valorant'ta daha da az.

Yok dizüstü ASUS şimdi MSI kuruyorum verileri paylaşırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı