Daha fazla
İndirim bitmeden almanızı tavsiye ederim. Fiyatı çok güzel çünkü
Hocam çok kararsızım ya bozulursa çabuk o kadar şikayet var sitelerde.İndirim bitmeden almanızı tavsiye ederim. Fiyatı çok güzel çünkü
İndirim bitmeden almanızı tavsiye ederim. Fiyatı çok güzel çünkü
Teşekkür ederim zaten fikir değiştirdim monster, msı, asus bunların arasından bakıcam.Excalibur G860 kullanıcısı olarak eğer laptop alma zorunluluğun varsa tamam ama eğer yoksa tavsiye etmiyorum. Durmadan bir problemi çıkıyor donanımına bir şey oluyor ancak ısınma problemi olarak diğer laptop markalarından pek farklı değil. Eskisine nazaran servisi çok daha iyi ilgileniyor fakat yine de durmadan servise götür getir çok yorucu oluyor. Kısacası Casper eskisi kadar kötü bir marka değil fakat kendini hala düzeltememiş ben bunu deneyimledim.
Bir soru daha windows yüklü almak mı mantıklı yoksa daha ucuza getirip almamak mı?Güvenemiyorsanız Monster alabilirsiniz. Ekran kartı 2070 oluyor ama bu kart gayet yeterli bir kart
![]()
Tulpar T7 V19.5.1 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook
Monster Tulpar T7 V19.5.1 17,3" Oyun Bilgisayarı, i7-9750H işlemcisi ve RTX 2070 ekran kartı ile üst düzey oyunlarda grafiklere hükmetmenizi sağlıyor!www.monsternotebook.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.