Excalibur G860 kullanıcısı olarak eğer laptop alma zorunluluğun varsa tamam ama eğer yoksa tavsiye etmiyorum. Durmadan bir problemi çıkıyor donanımına bir şey oluyor ancak ısınma problemi olarak diğer laptop markalarından pek farklı değil. Eskisine nazaran servisi çok daha iyi ilgileniyor fakat yine de durmadan servise götür getir çok yorucu oluyor. Kısacası Casper eskisi kadar kötü bir marka değil fakat kendini hala düzeltememiş ben bunu deneyimledim.
Excalibur G860 kullanıcısı olarak eğer laptop alma zorunluluğun varsa tamam ama eğer yoksa tavsiye etmiyorum. Durmadan bir problemi çıkıyor donanımına bir şey oluyor ancak ısınma problemi olarak diğer laptop markalarından pek farklı değil. Eskisine nazaran servisi çok daha iyi ilgileniyor fakat yine de durmadan servise götür getir çok yorucu oluyor. Kısacası Casper eskisi kadar kötü bir marka değil fakat kendini hala düzeltememiş ben bunu deneyimledim.
Benim tavsiyem kesinlik Excalibur G900 serisi. Ben yeni indirimde aldım 2 hafta oldu çok şükür iyi ki bu bilgisayarı tercih etmişim, Casper ın Excalibur G900 serisi altını bilmem ancak bu aeri gerçekten çok iyi ve muadillerine göre fiyatı 3bin₺ daha uyguna geldi. Aynı özelikler de msi yada monster almak istesem 3-4bin daha fazla vermem gerekiyordu. 1hafta araştırma yaptım ama en iyisini bulduğuma inanıyorum. Diğer markalara gerçekten fazla para vermeye gerek yok. Casper ön yargım vardı ama serisinden çok memnun kaldım. Excalibur G900 serisini beğenmeyecek olan adam çok zenginse tabii ki diğer markaları alabilir. Ama bence hiç gerek yok arkadaşlar Excalibur ile Casper farkı kapatmış diyebilirim. Her türlü soruya da cevap verebilirim, ben aldım çok memnunum. Birde hediye Excalibur sırt çantası geldi. Gayet kaliteli
Ne alaka? Bir laptoba 9-10 bin veya daha fazlasını veripte Casper almayı yanlış buluyorum. Benim için Casper anca üste para verirlerse alınacak markadır.
Sadece ön yargın var dostum emin ol. Benimde öyleydi. Zaten bende 9-10bin den fazla vermeyin demek istiyorum. Ne gerek var rtx 2060li başka uygun bir cihaz var mı? 11bin₺ üzerinde var anca. Ve
bu serinin adı Casper değil Excalibur G900. Şöyle diyeyim aralarında uçurum var. Ben sadece Excalibur G900 RTX 2060lı modeli öneriyorum çünkü fiyat ve kalite olarak mükemmel. 9bin₺ altında alınacak en iyi marka şuanda. İndirimde denk getirirseniz kaçırmayın derim ben. Sadece tavsiyemdir. Alan da pişmanlık duymaz.