Casper G915 mi Casper G870 mi?

G915 yeni kasa soğutma sistemi vs. tasarımıda güzel. Bütçene uygun gelirse HB premium ile 53 bin 14 gün içerisinde iade hakkın mevcut. Cihazın kutusu yırtılmasın yeterli içinden çıkan ıvır zıvır kutudur kağıt korumalardır vs sağlam tut. 1 hafta deneyimle olmadı iade edersin ama iade edeceğini sanmıyorum eski versiyonlarda sorunlar vardı oda yanlış soğutma sistemi kaynaklı ısınma problemleri. Game Garaj'dan uzak dur yeterli :) RAM leri bile abdik gubidik fason getirmişler...

Bu markadan uzak dur. Ezbere konustugum dusunulebilir hayir oyle degil. Servislere bilgisayarcilara gidip en cok sikinti cikaran cihazlari gorebilirsiniz. Bunların politikasi bu, kalite 0.

Daha önce kullandığın için mi böyle söylüyorsun yoksa çevrendeki kullanan kişiler mi bu şekilde net bir şekilde uzak durmanı söyledi?

G915 yeni kasa soğutma sistemi vs. tasarımıda güzel. Bütçene uygun gelirse HB premium ile 53 bin 14 gün içerisinde iade hakkın mevcut. Cihazın kutusu yırtılmasın yeterli içinden çıkan ıvır zıvır kutudur kağıt korumalardır vs sağlam tut. 1 hafta deneyimle olmadı iade edersin ama iade edeceğini sanmıyorum eski versiyonlarda sorunlar vardı oda yanlış soğutma sistemi kaynaklı ısınma problemleri. Game Garaj'dan uzak dur yeterli :) RAM leri bile abdik gubidik fason getirmişler...

g915 modeliyle ilgili hiçbir inceleme vb. birşey olmadığı için tereddüt ediyorum açıkcası game garaj konusunda almayı düşünmüyorum açıkcası 50-52 bin arası bütçeye uygun daha iyi bir laptop önerin varsa onuda düşünebilirim

Daha önce kullandığın için mi böyle söylüyorsun yoksa çevrendeki kullanan kişiler mi bu şekilde net bir şekilde uzak durmanı söyledi?

G915 modeliyle ilgili hiçbir inceleme vb. bir şey olmadığı için tereddüt ediyorum açıkçası GameGaraj konusunda almayı düşünmüyorum açıkçası 50-52 bin arası bütçeye uygun daha iyi bir laptop önerin varsa onu da düşünebilirim.

Tecrube, yıllarca suren tecrube. Kendı adıma tek hatam 20 yıla yakın oldu, Casper masaustu sıstem almıs olmamızdı. O tercıhı de ben degıl aılem yapmıstı dogal olarak. O gunlerde tanıstım bu lanet markayla, uzun uzun anlatmayacagım. Uzun zamandır ısın ıcındeyım, neler gordum neler duydum neler yasadım. Uzak durun nokta.

G915 modeliyle ilgili hiçbir inceleme vb. bir şey olmadığı için tereddüt ediyorum açıkçası GameGaraj konusunda almayı düşünmüyorum açıkçası 50-52 bin arası bütçeye uygun daha iyi bir laptop önerin varsa onu da düşünebilirim.

GameGaraj ürünü gerçekten alınmaz parana yazık edersin. 45 bin sattıkları cihazı bile uçurdular içindeki RAM'lerin arızalı gelme durumuda var araştır öğrenirsin. Şu an kullananda var cihazı ben şahsım adına önermem. Düşün Lenovo gibi bir cihazın 1 önceki serisinde oluşan problemi birden ortaya çıkmıyor tabii anakart yanması meşhurdu ama anakartı yanmayan kullanıcıda var. HP Victus serisinde Hall sensör problemi yaşayan çok yaşamayan az oda laptopu az kullanıyor ondan kaynaklı ve garanti bittikte sonra yaşayanda var. ASUS TUF Gaming diyorlar kasada aşırı ısınma oluşuyor vs vs. Lenovo RTX5000 serisi modellerine yönelebilirsin, HP'de aynı şekilde. Dediğim gibi iade hakkın var. İnceleme videosu yok şu an birçok ürünün yok nedense hep en üst modelleri incelemişler vs.

Bu ticaretin bir amacı var bir süre sonra yenisini satabilmek için...

Tecrube, yıllarca suren tecrube. Kendı adıma tek hatam 20 yıla yakın oldu, Casper masaustu sıstem almıs olmamızdı. O tercıhı de ben degıl aılem yapmıstı dogal olarak. O gunlerde tanıstım bu lanet markayla, uzun uzun anlatmayacagım. Uzun zamandır ısın ıcındeyım, neler gordum neler duydum neler yasadım. Uzak durun nokta.

Eski Casper ile şimdiki Casper'ı karşılaştırmak hiç mantıklı değil.

G870 var bende memnunum fakat G915 üst model diye biliyorum alacaksanız G915 alın. Arkadaşın da dediği gibi Casper eski Casper değil eskiye göre geliştiler hala da gelişiyorlar Casper almanız bir sıkıntı yaşatmaz bizzat kullanan biri olarak diyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı