Çözüldü Casper garantisini şikayet edebilir miyim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Berna123

Centipat
Arkadaşlar garantiye gönderdiğim dizüstü bilgisayarın hiç kullanıcı hatası olmamasına rağmen bizi arayıp bana bilgisayarın aynı modelinden parça yok dedi. Ekran kartı bir üst modeli var onarıma devam etmek için 2300₺ ödemeniz gerekli dedi. Tekrar arayıp sizi şikayet edeceğim dedikten sonra ise pardon yanlış bilgisayara bakmışım, ben sizi tekrar arayacağım diyerek geçiştirdi. Benim bunları şikayet etme gibi bir hakkım var mıdır? Çünkü beni salak yerine koydular resmen. Size tavsiyem de Casper'dan bilgisayar almayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba,

Sikayetvar.com sitesi bu tip şikayetlerle dolu zaten. Elinizde yeterli kanıtınız varsa (elle tutulur, gözle görülür) kendilerini tüketici hakem heyetine de şikayet edebilirsiniz. Parça bulundurmak ve tamir etmek durumundalar, ellerinde parça yoksa bir üst model parçayı takmalı zaten.

Kolay gelsin.
Arkadaşlar garantiye gönderdiğim dizüstü bilgisayarın hiç kullanıcı hatası olmamasına rağmen bizi arayıp bana bilgisayarın aynı modelinden parça yok dedi. Ekran kartı bir üst modeli var onarıma devam etmek için 2300₺ ödemeniz gerekli dedi. Tekrar arayıp sizi şikayet edeceğim dedikten sonra ise pardon yanlış bilgisayara bakmışım, ben sizi tekrar arayacağım diyerek geçiştirdi. Benim bunları şikayet etme gibi bir hakkım var mıdır? Çünkü beni salak yerine koydular resmen. Size tavsiyem de Casper'dan bilgisayar almayın.
Edebilirsiniz. Ama bence Casper'dan bilgisayar alınır herkes problem yaşıyor bir kere bile problem yaşamadım ne ısınma sorunu var ne de başka bir problemi. En başta hep Windows'um çöküyordu hemen bilgisayarı değiştirdiler.

Merhaba,

Sikayetvar.com sitesi bu tip şikayetlerle dolu zaten. Elinizde yeterli kanıtınız varsa (elle tutulur, gözle görülür) kendilerini tüketici hakem heyetine de şikayet edebilirsiniz. Parça bulundurmak ve tamir etmek durumundalar, ellerinde parça yoksa bir üst model parçayı takmalı zaten.

Kolay gelsin.

Çözüm
Edebilirsiniz. Ama bence Casper'dan bilgisayar alınır herkes problem yaşıyor bir kere bile problem yaşamadım ne ısınma sorunu var ne de başka bir problemi. En başta hep Windows'um çöküyordu hemen bilgisayarı değiştirdiler.

Dünyada bir ilk yaşandı Casper'dan alınan bilgisayarı övdü valla helal olsun PC ne benim PC'nin garantisi bittikten 1 ay sonra sorunlar çıkmaya başladı :D.

Dünyada bir ilk yaşandı Casper'dan alınan bilgisayarı övdü valla helal olsun PC ne benim PC'nin garantisi bittikten 1 ay sonra sorunlar çıkmaya başladı :D.
Vallahi tek bir sıkıntısını görmedim. GTA V açıyorum normalde olması gereken sıcaklıklarda seyrediyor sıcaklıklar termal macun 4 senelik olmasına rağmen. Tek sıkıntısı geçen gün termal macun yenileyim dedim 2 tane vidayı sökemedim makine çok sıkmış. Bir tek onun için çarşamba günü bilgisayarcıya ilk defa gideceğim umarım son olur :D

Adamlar benden para istedi sen şanslısın demekki :D
Gördüğüm muamele beni üzdü sadece. Dünyaca ünlü bir markanın beni kandırmaya çalışması da ayrı bir olay. Aciz insanlar.
Twitter'dan twit atın hemen geri dönüş yaparlar etiketleyin sayfalarını.
Twett attım Geri dönüş yapıcaklarını sanmıyorum :) işlerine gelmiyor çünkü.
Merhaba,

Kolay gelsin.
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum ama taktım diyip takmasa nerden bilicem ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı