hasabe Decapat Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 20 13 Eylül 2020 #1 Casper H110M4-C2H anakartım var, temizlemek için ekran kartı ile HDD güç kaynağı söktüm geri taktım, ama açılırken bana BIOS açıyor. Nasıl düzeltirim?
Casper H110M4-C2H anakartım var, temizlemek için ekran kartı ile HDD güç kaynağı söktüm geri taktım, ama açılırken bana BIOS açıyor. Nasıl düzeltirim?
hawkemaybe Kilopat Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 123 Makaleler 1 13 Eylül 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.153 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2020 #3 BIOS'da Boot kısmında HDD ile başladığını görmen gerek ilk sırada HDD ile Boot olmalı belki Boot sırasında değişiklik oldu. Artı 0 Eksi
BIOS'da Boot kısmında HDD ile başladığını görmen gerek ilk sırada HDD ile Boot olmalı belki Boot sırasında değişiklik oldu.