Casper i7 4770 ve GT 630'lu Bilgisayar Alındı Nasıldır?

• Konuyu başlatan OguzhanBardakkcı
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 6.339
Casper pişmanlıktır. Bununla birlikte GT630 çok iyi olmayan giriş ve orta seviyenin arasında kalan bir ekran kartı.

Onboard gibi düşünelim. Eskiden kasanın içinde ekran kartı olmazdı. Arkadaşım 1.600'e işlemci + anakart + ram + kasa + güç + dr-w +1 tb hdd aldı. Ekran kartı da düşük bir şey. Paraya göre idare eder. İlerde iyi bir ekran kartı alırım diyor.
Şöyle diyeyim.
İşlemci: Kral seviyelerde
Ekran Kartı: Sürünüyor...

Bugün aldı ise hemen yarın teslim etsin. O paraya ben o kasayı 5 katlayacak sistem toplarım be.
Bence 5 katına katlayacak sistem 1.600 liraya toplaman zor.

Ekran kartı en kötü yanlarından biri. O.c yapmayacaksa işlemci güzel. Arkadaşın oyunlardan pek bir şey beklemesin bu kasa'da.
Bu ekran kartıyla tabikide beklemek zor. 630'un "3" ikinci basamak zaten yerlerde. Adamlar sistemde ekran kartı olsun diye bilmeyene 2GB diyip giydiriyorlar. Haklısın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hp, Casper, Grunding, Acer ve Exper gibi markalardan hep uzak durun.

Emin misiniz? Alin size katlayacak sistem.

Intel tarafi (Butcesini 50TL arttirirsa):

İslemci: i3-4150
Anakart: ASUS H81M-PLUS
RAM: GSKILL Ripjaws 4GB 1600MHz
Ekran Karti: Powercolor R9 280X TurboDuo
HDD: WD Caviar Blue 1TB 7200Rpm
Kasa: Cooler Master RC-K350 600W

AMD tarafi (Butcesini 50TL arttirsin):

İslemci: FX-6300
Anakart: MSI 970A-G43
RAM: GSKILL Ripjaws 4GB 1600MHz
Ekran Karti: Powercolor R9 280X TurboDuo
HDD: WD Caviar Blue 1TB 7200Rpm
Kasa: Cooler Master RC-K350 600W

Ben Casper kullanıcısıyım ve pişmanım sürücü güncelleştirme desteği sıfır. Teknik servis evlere şenlik sana tavsiyem arkadaşına söyle geri iade edebiliyorsa iade etsin.

Ben Casper kullanıcısıyım ve pişmanım sürücü güncelleştirme desteği sıfır.Teknik servis evlere şenlik sana tavsiyem arkadaşına söyle geri iade edebiliyorsa iade etsin..
Casper'dan bekleyeceğime Windows XP'nin güncelleme desteğinin açılmasını beklerim. :D
Şaka bir yana işlemci ile ekran kartının seçimi bana "bu ne perhiz bu ne lahana turşusu" atasözünü aklıma getirdi. :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı